5 Easy Skin Care Council du borde veta – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

5 Easy Skin Care Council du borde veta

1. Fukt är nyckeln till en frisk hud

Hudceller är som svamp, de absorberar fukt från luften och behöver den för att förbli full och hydratiserad. Därför kan din hud känna sig hård och obekväm när vädret är torrt.

2. Få din skönhets sömn

Under sömnen reparerar din kropp sig själv och det gör din hud också. Brist på sömn kan leda till uppblåsthet, mörka kanter under ögonen och tråkig hud. Så se till att du får tillräckligt med sömn!

3. Glöm inte Solskyddsmedel

Solskador är en av de främsta orsakerna till rynkor och andra tecken på åldrande. Så kom alltid ihåg att applicera solskyddsmedel innan du går ut utomhus, även på molniga dagar.

4. Håll huden ren

Smuts och förorening kan täppa till porerna och leda till utbrott. Så tvätta ansiktet regelbundet och glöm inte att ta bort smink innan du lägger dig.

5. Försumma inte din nacke och dina händer

Huden på nacken och dina händer är tunnare än på andra delar av kroppen, så den är mer utsatt för rynkor och andra åldrande tecken. Se till att applicera solskyddsmedel och fuktighetskräm i dessa områden varje dag.

 

Varför är pH -värde i huden viktigt att veta?

Hudens pH -värde är ett mått på dess surhet eller alkalinitet. Det normala pH -området för frisk hud är mellan 4,5 och 5,5. Detta innebär att huden är något sur.

Huden utsätts ständigt för miljöfaktorer som kan påverka dess pH -värde, t.ex. Svett, kosmetika och tvål. Dessa kan alla göra huden mer grundläggande.

När hudens pH blir för alkaliskt kan det bli torrt, irriterat och benäget att bryta ut. Det är därför viktigt att använda produkter designade för din hudtyp och för att undvika produkter som kan ta bort hudens naturliga oljor.

Du kan testa hudens pH -värde med lakmuspapper eller en pH -mätare. Om du har känslig hud är det bäst att konsultera en hudläkare innan du använder nya Allergivänliga produkter.

 

Vad är den optimala/ideala pH -nivån för huden?

Den ideala pH -nivån på huden är mellan 4,5 och 5,5. Detta är det normala pH -området för frisk hud.

Huden utsätts ständigt för miljöfaktorer som kan påverka dess pH -värde, t.ex. Svett, kosmetika och tvål. Dessa kan alla göra huden mer grundläggande.

När hudens pH blir för alkaliskt kan det bli torrt, irriterat och benäget att bryta ut. Det är därför viktigt att använda produkter designade för din hudtyp och för att undvika produkter som kan beröva huden från dess naturliga oljor.

Du kan testa hudens pH -värde med lakmuspapper eller en pH -mätare. Om du har känslig hud är det bäst att konsultera en hudläkare innan du använder nya produkter.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter