Personuppgifter – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Personuppgifter

Zero Allergy.dk har en tydlig policy för att behandla dina data.

Zero Allergy.dk är mycket medveten om att förhindra missbruk av information samtidigt som vi tillhandahåller bästa möjliga service.

  • Zero Allergy.dk avslöjar inte data till tredje part.
  • Zero Allergy.dk skickar inte information från tredje part till våra kunder.
  • Du kan när som helst fråga att tas bort från postlistor eller helt borttagna från noll allergi.dk-databaser. Skicka bara ett mail eller kontakta oss på annat sätt. Personlig information lagras tills vi får ett meddelande om det
    motsatt.
  • Du kan få när som helst vilken information noll allergi.dk kan ha om dig och du kan göra invändningar, jfr. Personaluppgifterna.

Om du har några frågor eller kommentarer på noll allergi.dks informationspolicy är du mycket välkommen att skicka oss ett mail.

Vi respekterar våra kunder och vår besökares rätt till privatliv. Vi tar det på allvar och har gjort många riktlinjer som säkerställer att våra kunders integritet inte bryts. Nedan kan du läsa vad vi har gjort för att leva upp till våra egna krav.

Vilken information samlar noll allergi.dk?

Zero allergic.dk samlar och lagrar din personliga information när du köper med oss ​​eller när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Det är ditt namn, adress och e-postadress som är registrerad. Vi sparar den här informationen för att kunna hantera din beställning så mycket som möjligt såväl som, med upprepade beställningar, släpps du för att ange din adressinformation.

På webbplatsen Zero Allergy.dk kan vår statistik samla in information om vilka områden som besöks. Dessa data samlas inte in för den enskilda användaren. Vi avslöjar också information till tredje part (vi använder dock, t.ex. Google Analytics som ett verktyg). Vi använder å andra sidan data om all vår användares navigering, för att förstå hur våra användare som en total grupp använder Zero Allergi.dk, och på bakgrunden därav för att göra webbplatsen bättre. Vi kan inte se var du surfar på internet.

Vi samlar information om vad våra användare gillar bäst av produkter. Denna information används för att förbättra webbplatsen. Vi kan använda information om dina inköp för att skicka dig bra erbjudanden om du inte har anmält dig till den här tjänsten. Vi kommer inte att sälja eller på annat sätt avslöja information om dina inköp till tredje part.

När du anger namn, adress, e-postadress och telefonnummer till noll allergi.dk kan du automatiskt vända dina data upp efteråt. Observera att du godkänner att dina personuppgifter är offentligt tillgängliga. Om du inte vill att dina personuppgifter ska vara offentligt tillgängliga, kontakta kundservice.

Aktier Zero Allergic.dk hans information med andra?

Vid nollallergi.dk är den information du delar med oss ​​både personlig och konfidentiell. Vi hyr inte eller säljer ditt namn, e-post, adress, kreditkortsinformation eller någon form av information om dig till andra. Utesluten från detta, data som måste levereras.

Hur skyddar noll allergi.dk min information?

Vi har gjort olika åtgärder för att säkra din information. Din personliga information är på ett säkert nätverk och kan endast läsas av få anställda med särskilda rättigheter. Vi håller kundinformation krypterad. Vi kommer att överföra kundinformation krypterad. Vi kommer aldrig se din muntliga kortinformation eftersom alla transaktioner sker via Clearhaus & Quickpay.

Hur använder Zero Allergi.dk min e-postadress?

Din e-postadress används för att identifiera dig till systemet. Vi använder adressen för att skriva till dig angående ditt köp eller tävlingar du deltog i. Dessutom har du möjlighet att få vårt nyhetsbrev. Vill du eller avbryta det här kan du skriva till info@nulallergi.dk - då loggar vi dig.

Ditt godkännande

Genom att använda Zero Allergy.dks hemsida tillåter du oss att samla in information som beskrivs här på sidan. Om vi ​​senare ändrar vår informationspolicy kommer den att skrivas på den här sidan.

Berätta vad du menar

Om du har några frågor eller kommentar, skicka oss ett mail.

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter