Leverans – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Leverans

 

Leverans

 

Kan jag ändra leveransadress?

Du kan ändra den första valda leveransadressen till en annan adress. Du kan göra det tills din beställning har packats och klar för att skicka. Vi har inte möjlighet att ändra leveransadressen när beställningen är packad eller skickad. Vi måste därför be dig att kontakta oss så snart som möjligt, eftersom vi försöker få alla beställningar som skickas inom 24 timmar efter beställning.

Finns det en butik - vi kan besöka?

Inte direkt - men efter överenskommelse kan du få och se produkterna.
Om du gör en order - kan du också välja att hämta.
Du kommer att höra från oss så snart beställningen är klar för hämtning.

Mitt paket levereras med skador?

Vi beklagar många gånger att du har fått en förpackad som har skador. Tyvärr händer ibland transportskador. För att vi ska ta fallet med godspäraren som har levererat paketet, måste vi använda information om ditt paket, inklusive bilder av leveranspaketet.

Hur annonserar jag?

Naturligtvis ångrar vi att du har ett objekt som har brutit eller har fel / saknas.

När du vill marknadsföra en produkt, kontakta vår kundtjänst och vill skicka oss en bild av felet. Vi hjälper dig då med ersättning, ersättning eller återvändande.

Jag har inte fått mitt paket.

När ditt paket är klart för att skicka, skickar vi ett spår och spår e-post. Ett paket T & T-nummer fungerar endast när paketet har skannats med den valda speditören; Dao eller postdanmark.

Om du inte har fått ditt paket senast 4 dagar efter beställning och du kan inte se information om paketet via T & T-numret, måste vi självklart hjälpa dig att hitta ditt paket.

Vänligen kontakta oss nedan.

Spåra ditt paket genom att klicka här: Dao.ellerPostnord.

 

Hur lång leveranstid har i?

När du har gett din beställning försöker vi alltid att bli packad och skickad din beställning inom 24 timmar. När din beställning är packad, kommer den på den skickande paletten och den kommer med nästa lastbil.

Vi strävar efter att paket levereras inom 2-4 arbetsdagar. Kom ihåg att helger och helgdagar kan förlänga leveranstiden.

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter