Advent gåvor utan allergier – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Advent gåvor utan allergier

Sedan närmar sig december snabba steg, och det betyder också att det snart är 1. Advent. Vid nollallergi är det bara det bästa bra nog - också när det gäller ADVENTSGAVER.. Alla våra produkter är allergi orsakade så att du kan se till att exakt vilka produkter du köper är allergi.

Vi har ett brett utbud av allergifria produkter, vilket innebär att det finns något för alla - och något i alla prisområden! Det är också möjligt att hitta något gott för mindre än 50 kr

Med Advent Gifts från oss bedöms självförtroende i stor stil. Med varumärken som Ivy Aïa och Ecoking kan du hitta alla olika produkter för din hud. Du kan hitta massor av rengöringsmedel och krämer för både ansikte och kropp - massor av läckra produkter som inte behöver bryta plånboken. Ivy Aïa Eye-Patches och Face Sheet Mask är två super läckra produkter som skriker självförtroende - och de kostar mindre än 50 kr! Om du har lite mer pengar för Advent-låtarna är Ecoking's Face Crub och Lip Scrub två super läckra produkter som tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och utsökt. Ivy Aïas Body Package Ger bra självförtroende för din kropp - här får du kroppsmör, kroppsvask, kroppsolja och kroppsskrubb med i samma förpackning. Om du behöver en allt-i-ett-produkt är Ecookings multiolja det perfekta valet - oljan kan användas för att lägga till glans på håret, ta bort smink och rengöringshud, lägg till fukt i huden och kan till och med användas för rakning istället för rakskum. Multiolja kan därför användas för många olika saker, så du behöver inte världsprodukter i ditt badrum. Så det finns gott om möjligheter för självförtroende för ditt ansikte och din kropp - utan att få allergiska reaktioner.

Vår smink är bara för den skönhetssäkra personen som vill ha bra smink som är helt fri från allergier. Med varumärken som Nile Land, Sandstone och Gosh får du kvalitetsprodukter, vilket är ett bra tillskott till sminksamlingen. Hypoallergen makeup betyder verkligen inte att kvaliteten har gått ner. Sandsten har både flytande och pulverfond, vilket garanterar dig en bra bas för din smink - Använd FacePrimer före Foundation för att få ditt utseende att hålla hela dagen. Nilens bakade skimmerpulver och deras highlighter ger massor av glans till ditt utseende, så ingen kan gå förbi dig utan att märka dig - du kommer att skina som den diamant du är. Ge din ögonfrans lite kärlek med en mascara. Från Gosh - Du kan välja en vanlig svart, eller om du vill ha en mer vild och färgstark utseende, kan du välja Gosh Bobastic Crazy Volume Mascara i färgen Crazy Blue. Det är således möjligt att få ett fett, utan att kompromissa med allergier.

Härligt hår är också ett måste, och med våra produkter är du fri att vara rädd för olika parfymerade produkter som ofta starta allergier. Med varumärken som Zenz och av Falgeren, är du säker på att köpa läckra kvalitetsprodukter som är hypoallergena. För att få den bästa basen för gott hår, är Zenz 1-2-3-system perfekt - med schampo, balsam och hårback från Zenz, är du säkrat gott hår, vilket är redo att bli utformat exakt som du vill ha det. Staden Falgeren har precis produkterna till den som vill ha gott, mjukt hår med volym: hårserum stärker håret och lägger till flexibilitet, medan volymsprayen lägger till fukt och volym till håret - den perfekta kombinationen för skrymmande hår med massor av glans. Om du har stylat hår mer än det, Zenz styling mousse, vax, volym hårpulver, såväl som hårspray för att hålla ditt hår i den valda stilen. Så det finns goda möjligheter att få gott hår utan att vara rädd för allergiska reaktioner i hårbotten, vilket gör det torrt och kliande.

Nu sitter du nog och tycker "Ja, men hur är det med Advent gåvor för män?" Och du röra inte för. Både Ivy Aïa och Derma har gjort serier för män - Ivy Aïa men och Derma Man. Ivy aïa men erbjuder ansiktslotion, ansiktsvask och kroppsvask, så männen i ditt liv kan också njuta av självbedömning - även om vi kommer att berätta att du som en man inte bara använder det som görs speciellt för män - kanske en man i din Livet kommer att ha lite extra självförtroende med en plåtmask från Ivy Aïa? Är männen i ditt liv mer till skönhet att gå lite snabb, Derma Man gjorde en 3in1 duschgel som kombinerar schampo, ansiktsbehandling och kroppschampo - allt går lite snabbare med en sådan produkt. Annars erbjuder Derma Aftershave Balm, leravax till håret och rullar deo, så det finns lite för alla. Inte heller behöver du hitta den stora plånboken, eftersom du enkelt kan hitta läckra män för cirka 50kr. Män kan därför också få självindikering utan att orsaka allergier.

Julen kan vara en dyr tid med båtar Advent gåvor och julklapparMen det betyder inte att du inte kan hitta läckra produkter för billiga pengar. Vid nollallergi har vi produkter i flera prisklasser, där ingen kvalitet sparas - med den stora bonusen som du inte behöver oroa dig för allergier. Julen måste erbjuda massor av självförtroende utan allergier.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter