Granskning av de bästa solskyddsmedel – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Granskning av de bästa solskyddsmedel

Solskydd är en viktig del av vardagen när solen skiner.

Även om de flesta vill ha en fin solbränd färg under sommaren är det fortfarande viktigt att använda Solskydd, så du undviker solbränna och annan solskada.

Med zeroallergy.se är alla våra Allergivänliga solskyddsmedel Allergicertifierad, så du är garanterad att inte få allergiska reaktioner från skadliga kemikalier.

 

Det måste är ett av de märken vi hanterar. Derma nämns i en otrolig mängd bäst-i-test om solskyddsmedel, och det finns definitivt en anledning till det! För det första finns derma solskyddsmedel i flera olika SPF- och applikationsvarianter. Det är därför lätt att hitta den solskyddsmedel du behöver.

Om du är mest i spray solskyddsmedel har Derma detta - samma om du är mer i vanlig lotion.

Derma Sunscreen är också mycket vattentät och korallvänlig, så att du kan använda solskyddsmedel, även om du behöver bada i havet. Solskyddsmedel fungerar därför bra på land och i vatten. Förutom det höga skyddet mot solens strålar, innehåller solskyddsmedel glycerin, oljor och vitamin E, vilket gör att din hud är fin mjuk och smidig.

Dessutom absorberas det snabbt i huden så att du inte har en fet känsla efter applicering. En av de bästa sakerna med detta märke är att det finns för både vuxna och barn i många för olika varianter. Det är därför lätt att hitta varianter för alla.

Active by Charlotte Nämns också i Best-I-testet. Solskyddsmedel finns i två sprayvarianter i SPF 15 och 30. Solskyddsmedel tränger snabbt in i huden och lämnar den läckra mjuk.

Active by Charlotte är avsedd för en aktiv livsstil - även om du naturligtvis kan använda dem, oavsett om du har en aktiv livsstil eller inte - därför svett inte solskyddsmedel, så det kommer till dina ögon när du använder den i ansiktet. Dessutom är solskyddsmedel också revsäker för att skydda havets koraller och djurliv.

OCH! Hela burk kan återanvändas! Burk bör vara i metall medan pumpen och locket i plast.

Det är definitivt ett bra plus också! Om du älskar spraysolkräm är denna solskyddsmedel riktigt bra för dig så att du inte behöver oroa dig för att svettas av solskyddsmedel snabbt. Men om du behöver en SPF 50, titta på några av de andra märkena.

 

Förutom dessa två märken, på Zero Allergy, säljer vi också andra bra solskyddsmedel, som är allergi. Även om dessa inte riktigt ses i bästa-i-test, kommer vi nu att våga hävda att de också är bra! Solskyddsmedel från MDerma, Nilens Jord och Ecooking är som de andra två vattenavvisande så att de inte försvinner i vatten. De absorberas alla snabbt i huden och lämnar det inte fettet - utan bara läckra mjuka.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter