Recension av Miild Produkter – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Recension av Miild Produkter

Miild är ett makeup- och hudvårdsmärke som bara tillverkar hypoallergenprodukter. I själva verket är det det första makeupmärket i världen som har de tre erkända certifieringarna på sina produkter - Allergycertified, Ecocert Cosmos och Swan -etiketten. Efter att ha provat produkterna måste du säga att certifieringarna är ett plus, men verkligen inte det enda!

Tittar på Miilds samling av sminkprodukter, då finns det inte mycket spricka över färgerna. Om du är i den vilda färgglada makeuplook, kanske det inte finns något du tycker är väldigt intressant. Om du å andra sidan är för mer naturlig och neutral makeuplook, så finns det definitivt några riktigt läckra produkter för dig!

Låt oss börja med att prata om basen för smink - foundation, Concealer och pulver. Miild Grunden är silkeslen och ger en enhetlig och matt look - det ser väldigt naturligt ut genom att innehålla närande ingredienser.

Concealer finns i flera olika duoer som har en bra täckning och är baserad på mineraler och sheasmör. Pulvret är också riktigt fint eftersom det ger en halvmattor utseende utan att titta på dammet på huden.

Miilds paletter kan användas som både ögonskugga och ögonbrynen - du har därför en 2i1. Med samma palett kan du rita upp ögonbrynen och göra ett trevligt och neutralt rökigt öga. Med den mörkare paletten kan du enkelt göra ett mörkare rökigt öga, vilket är perfekt för din kvällsmink.

Som nämnts tidigare är det inte det färgglada utseendet som kan göras med sminkprodukter från Miild. Å andra sidan är de riktigt bra på den mer dimmade vardagliga smink. Miilds olika mascara är också riktigt bra och är till och med tårsäkra så att de inte springer någonstans.

Till det återstående ansiktet har Miild Även bronzer, rodnad och överstrykningspenna. Bronzer är riktigt bra på att värma ansiktet så att du får en riktigt trevlig sommarlyft. De olika rodnaderna är verkligen pigmenterade och har de vackraste färgerna. Den högsta är helt bra för att ge några spel och ljus i ansiktet.

När du pratar om Miild, då får man inte glömma att de också har rengöringsprodukter och liknande för ansiktet. Det finns rengöring, serum, grädde, olja och ansiktsdimma.

Miild Produkter

Med Miild Därför har du allt för din dagliga ansiktsrutin - både rengöring av ansiktet och förberedelserna samt smink. Du har den fantastiska bonusen att du inte behöver oroa dig för allergier.

Är du där Neutral makeuplook, då är det definitivt värt att titta på Miild Makeup - Oavsett om du har allergier eller inte!

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter