Granskning av solbränna droppar – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Granskning av solbränna droppar

Ivy Aïas Tan droppar 

IVY AÏA 

Liksom alla andra självbanor ger bra förberedelser alltid det bästa resultatet. Det är därför en bra idé att exfoliera och raka cirka 24 timmar innan du använder produkten. På detta sätt kommer alla dina döda hudceller att skrubba bort och huden är mer mottaglig för krämer.

Body lotion 

Det rekommenderas att du använder 2-4 droppar i grädden, blandar dem med händerna och applicerar den på de valda områdena-Kom alltid ihåg att tvätta händerna väl efteråt.

Du kan dock använda fler droppar i din grädde om du vill. Du kanske verkligen inte kan få färg på benen, så du kanske vill använda fler droppar så att du får de läckra solbränna benen du alltid har velat.

Det beror på hur mycket glöd du vill ha i de olika områdena i kroppen. Glödet kommer gradvis att byggas och varar i 3-4 dagar.

Hur ofta du vill använda solbränna droppar är helt upp till dig. Du kan använda dem varje dag, varannan dag, en gång i veckan - lika ofta som du känner för att få den läckra sommarglödet du vill ha.

Tänk bara på att färgen gradvis byggs så att du inte applicerar för mycket på kroppen eftersom du inte tror att något har hänt.

När du har ett resultat du är nöjd med, exfolierar inte eller skrubba för mycket på huden om du inte vill ta bort en del av färgen igen.

Det är emellertid viktigt att hålla huden hydratiserad för att hålla den läckra glöd så länge som möjligt.

Om du använder solbränna droppar i ansiktet och sedan behöver smink på, låt grädden med solbränna droppar torka i cirka 5 minuter.

På så sätt ser du till att du inte får glödet bort direkt du sätter på smink.

Samtidigt är det viktigt att nämna att det inte finns någon solfaktor i solbränna droppar. Om du måste stanna mycket i solen är det fortfarande viktigt att du använder solskyddsmedel för att undvika solskador.

IVY AÏA 

Allergi -vänliga solbränna droppar 

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter