Granskning: de bästa solskyddsmedel – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Granskning: de bästa solskyddsmedel

Med zeroallergy.se är alla våra Solskyddsmedel allergicertifierade. Detta innebär att du inte bör oroa dig för skadliga kemikalier och allergiska reaktioner när du köper en av de solskyddsmedel vi säljer.

Om du letar efter den bästa solskyddsmedel kan du lika gärna hitta en solskyddsmedel här med oss ​​där du inte riskerar att få en allergisk reaktion. Det betyder också att du fördelaktigt kan använda solskyddsmedel på dina barn. Låt oss ta en titt på de solskyddsmedel vi förhandlar om:

Derma har flera olika solskyddsmedel-och de nämns i praktiskt taget alla bästa testningstester. Derma finns i olika varianter som lotion, spray, pump, styv och rulla på.

Därför har du många alternativ för att hitta en variant med din föredragna applikationsmetod. Derma är också tillgängligt för olika områden.

Naturligtvis finns det solskyddsmedel för kroppen och ansiktet, solskyddsmedel för barn, solskyddsmedel för spädbarn, och det finns till och med en anti-age solskyddsmedel för ansiktet. SPF varierar från 15 till 50, så du har möjlighet att få det skydd du behöver.

Active By Charlotte nämns också i bäst-in-testing. Detta är definitivt på grund av hur snabbt solskyddsmedel absorberas i huden.

Active By Charlotte har två olika spray solskyddsmedel - en med SPF 15 och en med SPF 30. Förutom dessa solskyddsmedel inte naturligtvis inte allergener, är de också revsäkra, vilket innebär att de inte förstör havets vilda djur och koraller om du behöver bada, Medan du bär dem.

MDerma är som Active By Charlotte Korallvänligt så att det inte förstör havet om du är ute och badar. Dessutom är solskyddsmedel från MDerma Vattentät och kan hittas i SPF 15, 30 och 50.

Nilens Jord har också en solskyddsmedel till kroppen och en i ansiktet. Båda är vattentäta. Till kroppen vi förhandlar om zeroallergy.se SPF 30, och till ansiktet förhandlar vi SPF 50. Så småningom förhandlar vi också E -kök solskyddsmedel till ansiktet som finns i SPF 30 och 50.

Vilken solskyddsmedel är så bäst?
När allt kommer omkring är det den stora frågan. Det beror på vad du vill ha av din solskyddsmedel.

Om du inte är galen på spray solskyddsmedel kan du hitta solskyddsmedel med pump, som lotion och som en roll-on. Då beror det naturligtvis också på vilken SPF du vill ha.

Skulle du inte ha mer än SPF15, välj inte solskyddsmedel som Nilens Jord och Ecooking - men har fortfarande många alternativ för de andra märkena.

Det stora plus av solskyddsmedel vi säljer är att de är allergi -certifierade så att du inte behöver ta itu med olika allergier när du använder dem.

Naturligtvis måste skyddet mot solens strålar göras till en trevlig upplevelse.

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter