Recension: Härliga mjuka ben med hevi sugaring – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Recension: Härliga mjuka ben med hevi sugaring

Här får du en recension av Hevi Sugaring Products:
Många kvinnor väljer att ta bort hårväxten, bland annat, deras ben. Vi vet alla hur irriterande det kan vara när du har rakat benen att du får knoppar överallt. Produkter från Hevi Sugaring kan vara en stor hjälp mot detta.

Det är helt enkelt inget värre än att ha spenderat tid att raka benen, och då står du tillbaka med knoppar och ingrown hår överallt. Hevi Sugaring har lösningen! Det sägs att hårets vax minimerar knoppar och ingrown hår. Hevi sugaring gör sockervax, vilket är både organiskt och hypoallergeniskt, så du är säker på att du inte får en allergisk reaktion av produkterna.

Om du inte är för att vaxa, har Hevi sugaring fortfarande några super läckra produkter, som i sin tur är ekologiska och hypoallergena, men samtidigt minimerar uppkomsten av knoppar och ingrown hår - även om du väljer skrapan.

Många är väl medvetna om att exfoliering minimerar uppkomsten av ingrown hår och söta knoppar. Hevi sugaring ren nytta lyxig sockerskrubb är en bra produkt som lämnar din hud silkeslen. Skrubben innehåller jojobaolja och kokosnötolja som fuktar huden medan du exfolierar huden noggrant. Du står sedan tillbaka med de mjukaste benen och behöver inte oroa sig för knoppar och ingrown hår.
Det är också viktigt att ge hudfuktighet när du har rakat dig.

Hevi sugaring ren nytta lyxig aloe vera är en soppa utsökt produkt, som inte bara fuktar huden, men arbetar också antibakteriell, vilket också är viktigt om du vill undvika röda knoppar efter rakning. Aloe Vera verkar lugnande på huden så det minskar rodnad efter rakning. Aloe Vera är bra för många saker, så gelén kan användas för många andra saker - det kan till exempel användas som en efter sol, sårläkning eller påsar under ögonen. Så du får en produkt som är mycket mångsidig.

En annan fett sak om både sockerskrubben och Aloe Vera Gel är att de också kan användas på bikinilin. De organiska och hypoallergena ingredienserna i båda produkterna irriterar inte det mer sårbara området. Du har inte ett hav av olika produkter för olika delar av kroppen - det här arbetet på hela kroppen.

Med Hevi sugaring får du därför de mjukaste benen - Oavsett om du använder sitt sockervax, eller bara använda sina efterbehandlingsprodukter efter rakning!

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter