Av Falengreen hårprodukter - de är vackra och de är exklusiva! – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Av Falengreen hårprodukter - de är vackra och de är exklusiva!

Av Falengreen.

De är vackra och de är exklusiva! De läckra och effektiva hårprodukterFrisören använder, och som vi oftast övertygar att köpa innan vi lämnar frisörsalongen.

Tyvärr innehåller dessa produkter vanligtvis ämnen som inte på något sätt kan karakteriseras som hud och hypoallergena. Inom frisören är det viktigt att hårprodukterna är både vård och fuktgivande, men ingredienser med exakt dessa egenskaper innehåller i många fall både tillsatser, endokrina störare och allergiframkallande ämnen som i slutändan kan vara skadliga för dig som konsument.

 

Ett alternativ

Lyckligtvis finns det ett alternativ. Av Falengreen. tillverkar och erbjuder professionella hårprodukter som är hypoallergena och samtidigt produceras med omsorg för miljön, utan att kompromissa med kvalitet och design

Kvinnan bakom Falengs stad kallas Dorte Falgeren. Dorte har utvecklat exklusiva, hållbara och hypoallergena hårprodukter, som i stället för de skadliga ämnena, använder naturliga proteiner och mineraler för att fukta och vårdhår.

Utmaning som frisör.
Dorte är en utbildad frisör och hade tillbaka på 90-talet sin egen salong. Tyvärr, i hans frisör, upplevde hon ofta allergiska reaktioner på händerna när hon tvättades och använde kundernas hår med salongens frisörprodukter. Hon var också medveten om att många av hennes kollegor hade samma problem, och att flera av kunderna också fick allergiska reaktioner.

Denna utmaning var början av Falgeren. I samarbete med toxikologer och kemiska ingenjörer började hon utveckla produkter, som på samma gång kunde möta frisörens strikta krav på t.ex. Fukt och vård medan du är allergivänlig och utan skadlig kemi.

Komplett serie av hypoallergena produkter
Under åren har Dorte utvecklat en komplett serie allergirade produkter. Av Falengren-serien består bland annat. Av hårvax, schampo, balsam, volymspray och serum, och alla allergirade produkter kan köpas på Zero Allergi.dk. Det faktum att ingredienserna i de hypoallergena produkterna är signifikant olika än i de produkter som vi vanligtvis känner till har ingen betydelse vad gäller produktegenskaper. Hårprodukterna lever fulla upp till professionella standarder inom frisörsutmaningen, och alla produkter är exklusiva i både kvalitet och design.

Syn
Dorte Falengrens vision var och är ständigt att uppmärksamma det stadigt ökande antalet personer som lider av kontaktallergi och för att bota och förhindra att eksem orsakas av kontaktallergi.

Genom att använda produkter som är certifierade av Allergy-certifierade minimeras risken för att utveckla kontaktallergi, och samtidigt har du en garanti för att produkten inte innehåller parfymer såväl som kända hormonförstörande och cancerframkallande ämnen.

Med hand om miljön
En extra fördel av Produkter från Falgeren Är det, förutom att vara hypoallergen och fri från skadliga ingredienser, producerade också klokt för miljön.

Zeroallergi.dk.

Zeroallergi.dk. Återförsäljare uteslutande produkter som är allergy certifierade. Produkterna väljs specifikt och det obligatoriska kravet är att alla produkter måste vara certifierade av allergi.

 

 

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter