Är din hud disponibel för en allergisk reaktion? – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Är din hud disponibel för en allergisk reaktion?

Om du är en känslig hud, vet du hur frustrerande det kan vara. Du vill verkligen prova nytt Hypoallergena produkterMen det är bara inte alltid säkert att göra det.
Vad händer om du visar dig? Är frågan som du ofta alltid hamnar och frågar dig själv.

Kan du alltid lita på alla produkter som lovar att vara allergiframkallande, så är det?

Du måste ofta vara försiktig med vad producenterna lovar. Det kan gömma obehagliga överraskningar bakom fasaden av en välförpackad och välmarkerad produkt. Ofta, termen hypoallergena om produkter som har en mindre sannolikt att skapa en allergisk reaktion, men garanterar inte det.

Vid nollallergi tror vi inte att det borde vara så, och lyckligtvis är det här som Allergy Certified går in och Blue Frimärs produkterna, så du vet att de är hypoallergeniska - alla våra produkter är allergy certifierade!

Enligt den internationella föreningen av dermatologer påpekar 44,6% att de har känslig eller extremt känslig hud. Därför, om du sitter och läser med här och är frustrerade med allergisk reaktion på din hud - så är du verkligen inte ensam.

Danmark är lyckligtvis en av pionjären för allergier för allergier och, förutom den utmärkta ansträngningen, som dagligen tillhandahålls av Allergy Certified, fokuserar regeringen också på området. År 2018 lanserade miljö- och livsmedelssdepartementet strategin "Färre danar med Huddelgi", som inte bara fokuserar på kosmetika, men också på allergener i tvättmedel, smycken och leksaker.

Som något helt unikt, etablerades Danmark 2001 ett kunskapscenter för allergier som hanterade orsakerna till allergier.

På detta kunskapscenter övervakade också vad allergier är i befolkning såväl som forskning om varför och hur man kämpar dem. Centrumets primära syfte är att förhindra allergi från konsumentprodukter. Det händer som nämnts genom försäkring, övervakning och rådgivning.

Det rekommenderas härifrån att du klickar förbi deras hemsida: https://www.videncenterfordergi.dk/

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter