Få ut mer av dina krämer – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Få ut mer av dina krämer

Få ut mer av dina krämer och inte minst din allergivänliga och allergi certifierade krämer!

Här i denna skrivning, vi vill bara komma med en bra housewoman råd för dig som bara vill ha de sista dropparna ur Botten eller Tuben.

Till exempel har du köpt en MDERMA grädde med pumpSå du faktiskt fortfarande har verkligen mycket grädde tillbaka i röret / grädde container när du inte kan pumpa mer. På bilderna kan man se en allergi som orsakas MDerma kräm som vi påZeroallergi.dk.själv använder dagligen.

Mderma Creme.Den Mderma grädde synes verkar vara slut, men det finns fortfarande en hel del tillbaka. Med en liten spik axlar, skär du cremet röret i mitten, och här kommer du helt bli förvånad över hur mycket grädde sitter på sidorna, upptill och samlas i botten. Nu kan du samla all grädden i en behållare - eller som gjort i detta fall - i den nedre cut bit och helt enkelt avslöja det med vanlig film eller silverpapper.
Här är faktiskt nästan två veckor. Det är inte helt mycket, eftersom en god kvalitet grädde, som samtidigt är mycket allergi - som MDMA serien är - kostar lite mer än en vanlig rabatt kräm där man garanterar inte vad allergiframkallande ämnen det innehåller.

Mderma är en stor kräm för dig hudallergierMen också för dig som kommer att vara proaktiv när allergi kan slå en hela livet. Ju mer du utsätts för ett allergen tyg, desto större är risken att du i slutändan utveckla en eller flera kontaktallergier. I detta sammanhang ger proaktivitet så mycket sunt förnuft.

I MDMA serien finns allt från fett grädde, oljor, carabamide lotion till vardagen Body lotion och Ansiktskräm. Krämerna från MDMA är mycket lämplig om du har torr hud eller eksem.

Barn som lider av atopisk dermatit, även kallad forstaeksemeller barns eksem, kan också med fördel använda produkter från MDMA.
Vid atopiskt eksem fungerar huden sämre som hudbarriär till externa ämnen och därför i dessa fall är det särskilt viktigt att produkter används, där de garanterar att de inte innehåller allergiframkallande och andra skadliga ämnen.

Denna garanti får du när du väljer produkter som är certifierade av allergi orsakat. Den stora majoriteten av MDermas produkter Har denna certifiering och noll allergi, kan du vara helt säker på att alla produkter i vårt utbud är allergicerified och.

Vi värnar om att som kund, måste du kunna känna sig bekväm när du handlar på vår webshop, så i vår webshop endast produkter som certifierats av allergi orsakat. Med denna certifiering har du en garanti för att produkten inte innehåller skadliga och allergiframkallande ingredienser av något slag. Detta gäller både krämer, smink, Städ objekt, Tablewear etc.
Exemplet här är tillverkad av daglig användning av MDMA grädde, men det kommer förmodligen också vara aktuell för många andra krämer;)Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter