Filosofi bakom Ivy Aia Products – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Filosofi bakom Ivy Aia Products

Ivy aïa hudvård.

Ivy Aïa skapades 2017. Uppdraget var att skapa en hudvårdsserie med noggrant utvalda och beprövade ingredienser som kan användas av alla.

Ivy Aïa skapas av tanken att hudvårdsrutin måste vara enkel och effektiv, utan att kompromissa med. Därför är våra produkter utan allergiframkallande ämnen, grymhetsfria, 100% veganska och innehåller inte parfymer, parabener och färgämnen. Vi tror att kvalitetshudvård måste vara tillförlitlig. Alla Ivy Aïa-produkter är allergy-certifierade, utvecklade i Danmark av skönhetsexperter och testade och godkända av dermatologer.

Det är enkelt - vi vill ändra uppfattningen att kvaliteten är lika med höga priser genom att erbjuda hudvårdsprodukter som du säkert kan använda utan att behöva betala premiepriset.

Ivy Aïa är tillverkad utan parfym. Parfym i skönhetsprodukter kan vara allergiframkallande och vi tror inte att det hör till hudvårdsprodukter. Du kan därför vara helt säker på att det inte finns några dofter som finns i några av Ivy Aïas-produkter.

Allergy certifierad är en dansk baserad internationell certifiering, som noggrant genomgår ingredienserna i produkternas ingredienslistor och utför riskbedömning för allergier. En certifiering från Allergy-certifierade garanterar minimal risk för allergier. I samband med produktutveckling, som har Ivy Aïa ett nära samarbete med allergi.


100% Vegan är en garanti för att produkterna tillverkas utan animaliska ingredienser. Liksom vi går upp för att minimera risken för allergi, går vi också in i djurs välbefinnande. Ivy Aïa är givetvis grymhetfri och därigenom äger utveckling och produktionsprocess utan kontakt med djur.

Ett dermatologiskt test undersöker hudens tolerans av en produkt. Testet är tillverkat av dermatologer, och är en garanti för att minst 50 personer ingen negativ reaktion har på produkten, och därför klassificeras den som säker. Ett dermatologiskt test utesluter inte att en produkt kan orsaka hudreaktioner i vissa - därför är ivy aïa också allergi orsakad.

Målet är att alla murgröna AIA-produkter i plast måste vara i återvunnet plastförpackning med 2021. Processen tar sin tid, men vi ändrar förpackningsprodukten för produkt.

Konsumentrådet tänker kemi test om det finns problematiska kemikalier i vardagliga produkter. Det finns 3 olika rankningar, där A-Kolbens-kriterierna är mest strikta. A-Kolbe-produkter innehåller inga problematiska ingredienser eller ingredienser där det finns misstankar om miljöpåverkan eller hälsorisk. A-Kolbe-produkter rekommenderas därför av konsumentrådet Tänk kemi.

Ivy Aïa ägs av Brandfix A / S ∙ Gunnar Clausens Road 40b, 8260 Viby J, Danmark

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter