Gör dig vacker varje dag utan rädsla för allergier – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Gör dig vacker varje dag utan rädsla för allergier

Många finner stor glädje i att belysa de naturliga funktioner med smink, och många använder därför dagliga kosmetika.

Tyvärr har de flesta kosmetika fylld med allergener, och därför är det viktigt att du är medveten om ingredienserna i makeup du använder. Vill du vara på den säkra sidan när du köper kosmetika, så ska du gå för produkter som är AllergyCertified, eftersom dessa produkter är både hud och allergivänliga och inte innehåller parfym eller hormonstörande ämnen.

Vi har i denna artikel samlat ett antal kosmetiska produkter AllergyCertified, att inspirera dig att investera i produkter som gör något bra för dig och din hud medan du får alla de fördelar som du annars skulle ha fått från produkter som är mindre allergivänliga.


Mascara

Nile Land Mascara 777

Denna vattenfast mascara från Niens Earth ger långa fransar synligt och tack kvast litet tips kan nå in även de minsta fransarna och skapar en intensiv blick. Mascara strössel inte, och det är vattenavvisande, vilket gör den perfekt för den aktiva livsstilen, och för dig att vara på semester, som behöver en mascara som stannar på plats även om man tar ett dopp i poolen. Mascara, förutom att AllergyCertified också fri från animaliska produkter. Du hittar mascara här


Miild Organic Mascara Black Volume Bulbous

Om du är intresserad med mascaror som ger en dramatisk effekt, då denna mascara är för dig. Det ger dig samma effekt som lösögonfransar, eftersom det ger gott om volym och samtidigt separerar fransarna. Borsten är stor och därför mycket lätt att hantera, så att du enkelt kan bygga din dramatisk look med så många lager som du vill. Ju fler lager, desto mer drama! Förutom att vara AllergyCertified denna mascara är också Swan. Hitta mascara från Miild här.


fundament

Nile Soil Second Skin Serum Foundation

Denna stiftelse är perfekt för dem som vill ha en mer naturlig look. Det har nämligen en lätt täckförmåga och därmed har huden ser jämn och enhetlig snarare än fiffla. Det är också vattenbaserade och därmed ingen olja, och så det har en halvmatt finish, som alla gör den lämplig för dem som tenderar att fet hud. Dessutom, den innehåller vitaminerna A, C och E samt hyaluronsyra, vilka bekymmer för din hud och ger den massor av fukt. Du hittar den här grunden från Nilen jorden i flera olika färgvarianter här.


Sandsten Pressed Mineral Foundation

Denna vegan grunden för varumärket Sandsten är en solid mineralpulver, som har en lätt till medel täckning, beroende på hur mycket du bygger upp huden Det ger dig känslan av att ha någon grund på när det känns lättare på huden än en stiftelse i flytande form, och sedan ger det en vacker matt utseende. Dess matt egenskap gör det också lämplig som en inställning pulver. Denna stiftelse innehåller spegel så att du enkelt kan uppdatera din makeup på språng. Du kan hitta mineralfoundation här.


Pulver

Nile Soil Mineral Powder

Detta pulver från Nielsen Earth exploderar med naturliga mineraler som arbetar med hudens naturliga balans. Det är något matt och silkeslen, och det ger dig en ganska jämn hud. Det kan därför allt som den perfekta pulver måste. Du hittar den i flera färgvarianter här.


Miild Bakad Mineral Powder

Detta pulver från Miild kostar lite mer än genomsnittet, men det är det en riktigt bra anledning. Processen bakom kuddarna är mycket speciell, eftersom den är bakad av svag värme i 24 timmar för att göra sin textur helt silkeslen och utsökt. Det gav en semi matt utseende och känns otroligt lätt på huden - nästan som om du inte har pulver alls. Pulvret kan enkelt byggas upp på huden med flera lager så att du kan täcka problemområden på huden. Förutom att vara certifierad av Allergy Certified, är den också certifierad av både Nordisk Miljö och Ecocert. Miild ugnsbakat mineralpulver är definitivt ett köp som du inte kommer ångra! Hitta det här

 

Ögonskugga

Sandsten ögonskugga

Ögonskuggan från sandsten finns i många olika färger, och då är det otroligt pigmenterat så det ger hållbar och intensiv färg, och det är lätt att applicera. På grund av produktens intensiv pigmentering är denna ögonskugga också lämplig för användning som eyeliner. Allt du behöver göra är att göra ögonskuggan vått och påverka det med en eyeliner pennor - så du kan enkelt skapa bra och unikt utseende. Du kan hitta ögonskuggan från sandsten i de olika färgvarianterna här.


Nile mark bakade mineralögonskuggor

Med denna ögonskuggpalett, bestående av fyra ögonskuggor, har du den perfekta baspaletten för att skapa exakt det utseende du strävar efter. Ögonskuggpaletten består av fyra olika färger ögonskugga, som komplimangerar varandra så att du kan trubba och kombinera dem som du vill och skapa fullständigt och unikt utseende. Med den här paletten kan du enkelt skapa både mer naturligt vardagsutseende och super dramatisk middags ser ut. Hitta din föredragna ögonskuggpalett från Nile Land här.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter