Guide: Certifieringar Så du kan göra av Roose in the Mover – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Guide: Certifieringar Så du kan göra av Roose in the Mover

Det kan vara oerhört svårt att ta reda på vilka hudvårdsprodukter som är hypoallergen. Därför kan det vara en bra idé att veta de olika certifieringarna när du handlar efter hudvårdsprodukter.

Med zeroallergy.se Vi säljer bara Allergivänliga produkter som är allergicertifierade. Hos oss är du därför redan säker på att produkten har denna certifiering.

Men om du vill köpa hudvårdsprodukter mer medvetet, är det bra att veta de olika certifieringarna inom hudvård. Derma är bland annat ett av de märken som har gjort det enkelt att hitta certifieringarna på produkterna, så att du kan köpa dem lugnt i magen.

Nästan alla Dermas produkter Idag är både allergicertifierad, nordisk ekolabel och rekommenderas av astma allergi nordiska. Samtidigt certifieras också några av deras produkter av Ecocert, vilket innebär att de är organiska.

Om du har svårt att ta reda på vad de olika certifieringarna betyder, här är en guide:

Swan -etiketten: är en certifiering för att produkten ska uppfylla strikta miljökrav och krav för kemikalier. Detta gäller både råvaror och produktionen av produkten. Med denna certifiering säkerställs du därför att produkten inte innehåller störande ämnen och onödig kemi. Är en produkt som är certifierad med Swan -etiketten är den bland miljöbest.

EcoCert/Cosmos: är en certifiering för att produkten är organisk. Ingredienserna odlas därför med respekt för miljön. Med denna certifiering måste minst 95% av de växtbaserade ingredienserna vara organiska, medan de organiska ingredienserna måste utgöra minst 20% av produkten (10% om det är en produkt som ska tvättas av).

Allergycertified: är en certifiering av att produkten inte innehåller ämnen som är allergiframkallande, endokrina störare eller cancerframkallande. Produkter som är allergicertifierade innehåller därför inte parfym.

Vegan Society: är en certifiering av att produkten inte innehåller djuringredienser eller har testats på djur.

Den blå kransen: är certifiering för astmaallergi Danmark eller astma allergi nordik. Produkter med denna certifiering har genomgått en mycket grundlig bedömning av kemikalier som används, ingredienser och produktionsprocesser. Produkten har därför utvärderats grundligt i förhållande till allergiskisker.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter