Hudvård – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Hudvård

Hudvård

Mängden hudvårdsprodukter i hyllorna och otaliga goda råd kan verka överväldigande för många och lite förvirrande. Vi kan lätt förstå det, och när du väl känner till din hudtyp är det mycket lättare att hitta rätt produkter för dina specifika behov. Ett bra tips är att tvätta ansiktet i ljummet vatten med en mild rengöringsmedel. Efter några timmar kan du sedan utvärdera om din hud känns torr eller kombinerad/fet. Därifrån kan du välja din rengöringsprodukt och fuktvård. Var dock medveten om att din hudtyp kan förändras under året, från t.ex. Torrt på vintern till mer kombinerat på sommaren. Därför är det en bra idé att märka hur din hud svarar på säsongsförändringar.

Torr hud

Torr hud kan känna sig känslig och "tät" efter rengöring. Du kan uppleva klåda och fjällande hud, och om du använder smink kan du upptäcka att det "klumpar ihop" på hudens yta. Många kommer att upptäcka att huden kan känna sig torr under övergångssäsongerna. Ett bra råd för detta är att gå för produkter som återfuktar, mjukar och ger näring på huden.

Vi rekommenderar att du rengör din hud med Ivy Aïa Cleansing Oil och sedan ge en fuktökning med Ivy Aïa Face Mist. Avsluta sedan med Ivy Aïa Face Cream Dry Skin och Ivy Aïa Eye Cream.

Känslig hud

Känslig hud kan vara röd, torr och med en tendens till klåda och skalle. Huden känns irriterad, smärtsam och med rodnad, som med en allergisk reaktion. Här är det en bra idé att gå efter produkter som lugnar och fuktar huden så att den blir väl -näring samtidigt.

Vi rekommenderar att du rengör din hud med Ivy Aïa Cleansing Oil och sedan ger en fuktökning med Ivy Aïa Face Mist. Avsluta din rutin Applying Ivy Aïa Face Cream Provitamine B5 och Ivy Aïa Eye Cream.

Normal / kombinerad hud

Om du har en normal kombinerad hudtyp kan du uppleva, under dagen, fett i T-zonen (panna, näsa och haka). Du kan också uppleva att du är mer benägna att få fler finnar i det området, medan kinderna kommer att kategoriseras som normalt eller torrt. Det är viktigt att undvika att torka din hud, men istället fokusera på att exfolierande och fuktgivande huden för att uppnå balans.

Vi rekommenderar att du rengör din hud med Ivy Aïa Cleansing Mousse, följt av en fuktökning från Ivy Aïa Face Mist. Avsluta din rutin genom att applicera Ivy Aïa Face Cream Provitamine B5 eller Ivy Aïa oljefri fuktighetskräm och Ivy Aïa Eye Cream.

Oljig / orenlig hud

En fet hud kan kännetecknas av antingen T-zonen (panna, näsa och haka) eller hela ansiktet är fet, och det finns också mer lutning för finnar, porproppar och hudormar. Om du har fet hud är det en bra idé att undvika ansiktskräm som innehåller extra olja, men tillsatt grädde med hög fuktkräm för att lugna huden och hålla huden i balans.

Vi rekommenderar att du dubbelrenare med Ivy Aïa Cleansing Mousse två gånger, eller med Ivy Aïa Cleansing Mousse första gången och sedan med Ivy Aïa Micellar Water. Ge huden en fuktökning med Ivy Aïa Face Mist och avsluta rutinen genom att applicera Ivy Aïa-oljefri fuktighetskräm och Ivy Aïa Eye Cream.

 

Mogen

En mogen hud är inte en hudtyp, men ett tillstånd huden kommer in, desto äldre får vi. Mogen hud kännetecknas av det faktum att det får fler rynkor, pigmentförändringar och förlust av elasticiteten i huden uppstår. En mogen hud kan vara alla ovanstående hudtyper, men viktigast av allt för den mogna huden är att den behöver fukt och näring för att hållas i balans. Det rekommenderas att använda produkter som arbetar regenererande och som lägger till fukt.

Vi rekommenderar att du rengör din hud med Ivy Aïa Cleansing Mousse eller Ivy Aïa Cleansing Oil enligt hudtyp. Ge sedan huden en fuktökning med Ivy Aïa ansiktsdimma och avsluta rutinen genom att använda Ivy Aïa Anti Age Face Cream och Ivy Aïa Eye Cream.

Se allt Ivy Aïa Produkter

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter