Vad är allergi för en storlek? – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Vad är allergi för en storlek?

Uppdraget vid nollallergi.dk är klart. Vi har skapat en Helle, där du inte behöver oroa dig för allergiframkallande produkter. Men vad är allergi för en storlek, vilka symtom om du är medveten om vem som får allergier och hur behandlar du det om olyckan är ute.

Det finns några oundvikliga fakta om allergier som är viktiga att skriva bakom örat.
1. Allergi är ett villkor att primers i överkänslighet - även betecknad överkänslighet.
2. Om du blir överkänslig eller hypersitiv på grund av ett svar från kroppsförsvarssystemet, immunsystemet.
3. Allergi kan förekomma genom sin livslängd, men det är mest framträdande i barn och ungdom.
4. Du kan komma förbi många terapier, men det i slutändan är att du undviker de ämnen du reagerar allergisk. Det är just här

Zero Allergic.dk sätter in och ger endast att sälja inga allergiframkallande produkter. Klicka här och kom till vår Hypoallergena produkter.

Vad är allergi?

En stor del av allergierna som uppstår hos människor är ärftliga villkorliga. Du har därför oundvikligen en större risk att utveckla allergier om dina föräldrar har eller haft allergier. Men det finns emellertid också en försumbar del, allergier som utvecklas utan ett ärftligt förhållande.

Men vad händer när du får allergier?

Vid utveckling av allergier finns det en överreaktion i immunsystemet. Immunsystemet är utformat för att försvara kroppen mot attacker från att främja droger. Det kan t.ex. vara ett virus, bakterier eller parasiter.

Denna arbetsuppgift utför systemet dagligen och vanligtvis utan problem. Men när det gäller allergier händer ett "fel" i vårt immunsystem. Systemet bildar antikroppar mot ämnen i miljön som inte kan kategoriseras som lika skadligt, såsom t.ex. Ett virus och detta utlöser en allergisk reaktion.

De mer allergifria ämnena, desto mer sannolikt finns det för kroppens immunsystem att göra detta "fel", vilket är ett av de viktigaste problemen att använda produkter utan allergiframkallande ämnen.

Får du symptom omedelbart?

Vid normala allergier kan tidslinjen för symptom vara svåra att skissera. Det kan vara allt från ett omedelbart svar på timmarsfördröjning. Det är och blir individuellt vilken kvantitet och påverkan av allergiframkallande ämnen som behövs för att utlösa en allergisk reaktion och tidslinjen för reaktion.
Genom kontaktallergi, som ofta pratar om, till exempel. Hudvårdsprodukter, i vissa fall kan reaktionen komma 24 timmar efter exponering.

Vem blir allergisk?

Om du ser demografiskt, som drabbas av allergier, är det speciellt de generationer som är födda efter 1960. Detta är praktiskt taget alla slags allergier. Under de senaste generationerna har vi varit betydligt mer i kontakt med allergiframkallande kalenderväv, vilket gör påverkan i den ökande allergin.
Det finns inga nödsituationer för hur många danes som liknar allergi. Men det beräknas vara mellan 20-25 procent av befolkningen.

 

Ärftlighet

Som tidigare beskrivits är allergi ärftlig. Om du tittar på ett förälderpar, där en halv har allergier, kommer det att finnas en 20-30 procent chans att ett framtida barn får allergier. Om båda föräldrarna har allergier är chanserna för ett framtida barn födda med allergier till 40-50 procent.

Hur får du allergier för livet?

Förebyggande och behandling, så ofta beror på vilka symtom du upplever som utsatt. Det övergripande huvudförebyggandet kommer alltid att vara att undvika vad som utlöser en allergisk reaktion.
Det är också baserat på detta faktum att Allergy Certified tar sin källa. Det handlar om att ta bort alla allergiframkallade ämnen i produkterna och det är i Produkter med varumärkesallergi certifierad.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter