Vad är sug? – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Vad är sug?

Sug är en behandling med hårborttagning, det finns ett allergiskt vänligt alternativ till traditionell vaxbehandling. Det är en gammal tradition och det sägs vara äldre än den traditionella vaxbehandlingen. Sugning kan dateras tillbaka till de gamla egyptierna och det är med rätta att metoden fortfarande finns idag. Suget innebär en klibbig Sukkemassass som används i stället för smält vax, och många rapporterar att sockret är mindre irriterande och smärtsamt än traditionell vaxning.

Sug mot vaxning

De flesta har hört talas om vax. Oavsett om det har varit det mjuka vaxet för benen eller hårda vaxer för bikinilin, har de flesta antingen försökt eller betraktat idén om en vaxbehandling vid någon tidpunkt. Vaxning använder smält vax, som härdar på oönskat hår och sedan drar ut håret när de dras snabbt och snabbt bort från huden.

Sug är en liknande process och kallas ofta socker. Men det finns inget vax, det är viktigt att fasta. Så hur tar sugaring hårig? Sockersmassen smörjer på huden och sedan inåt med en svängande rörelse. Sockret fungerar på grund av sin klibbighet som ett utmärkt sätt att ta bort håren och de är borta i en snap.
Det rekommenderas att vissa platser använder krämer före och efter behandling för att minska rodnad och irritation.

Ingredienserna i sockervaxet har i synnerhet tre fantastiska egenskaper fördjupat i nedan. Vid nollallergi orsakade allergin produkter från Hevi, som skapas av skickliga Vivi Truelsen och vi är inte tvivel på att det kommer att leva upp till våra kunders höga förväntningar.

Mindre smärtsamt

Hevi Bodysugararary. Ta bort lätt och effektivt håret på kroppen, och till skillnad från andra vaxprodukter, flyttar håren ut med hårets naturliga granning och inte motsatt. Detta gör behandlingen mindre smärtsam, ger färre brutna hår, är hårreducerande på lång sikt och slutar resultatet är bättre och bättre.

Lätt rengöring

Hevi Bodysugararary. är en vattenlöslig produkt, vilket innebär att det är lätt att rengöra efter behandling, bara med ljummet vatten. Omvänt betyder det också att du inte kan arbeta med hevi bodysugiens om huden är fuktig, därför används hevi pulver.

Peeling effekt av döda hudceller

En kommer, efter behandling med Hevi Bodysugiens, uppleva ett silkeslättligt resultat, det beror på att ingrediens ingredienser också tar bort alla döda hudceller.

Andra vaxprodukter är ofta så starka att de också tar bort många av levande hudceller, det kan Hevi Bodysugararary. Inte som levande hudceller är fuktiga.

HEVI Bodysugiens är lämplig för alla hudtyper och kan även förbättra eksem och psoriasis, eftersom det tar bort det övre lagret av döda hudceller och läkning av huden nedan.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter