Vilken sminkborttagare ska du välja? – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Vilken sminkborttagare ska du välja?

Rengöringsmjölk, rengöringsskum, rengöring gel, rengöringsbalsam, micellärt vatten och så vidare och så vidare ... Kära barn har många namn.

Men du kanske också känner till känslan av att det i vissa fall kan skapa mer förvirring än bra, och att det kan vara svårt att hitta ditt huvud och svans i vad de olika rengöringsprodukterna kan och därmed hur man tar reda på vad det är rätt för produkten för Bara du är.

Denna förvirring kan också leda till att du helt ger upp att hitta runt djungeln av rengöringsprodukter och därmed välja att hoppa över hudvårdsrutinen. Men det är dock inte en bra idé! För gammal makeup kan resultera i båda tilltäppta purjolökar, irriterade ögon och torr hud. Din hud behöver en paus, till exempel under natten, där det kan tillåtas andas och återhämta sig. Därför är en bra grund för en fin, frisk och slät hud en bra hudvårdsrutin, som inkluderar rengöring.

Om du är en av dem som inte känner igen ovanstående, läs vidare här och då kan du ha tur att få en förtydligande någon gång och allt.

1 Rengöringsmjölk:

Med en rengöringsmjölk får du en rengöringsproduktdär med en djupt renad effekt effektivtTar bort smink. 

Du masserar rengöringsmjölken väl in i hudenmed små cirkulära rörelser. Då kanDu rengör den med en torr eller fuktad trasaeller bomullspinne. Det är en bra idé att använda enSkintonic efteråt för att ta bort det sistaRester av mjölk och smink.

Rengöringsmjölken från Nilens Jord InnehållerBland andra närande panthenol ochSkyddande vitamin E.

Rengöringsmjölk kan användas av alla hudtyper menÄr särskilt bra för den torra huden.

2 Rengöringsskum:

Med ett rengöringsskum får du en rengöringsprodukt som på ett enkelt och effektivt sätt tar bort smink och smuts från huden.

Du masserar rengöringsskummet långt in i huden med små cirkulära rörelser. Då kan du rengöra det med vatten. När du använder rengöringsskum är det viktigt att du tar bort din ögonmakeup med en separat ögonmakeupborttagare innan du tvättar resten av ansiktet.

Rengöringskålen från Ivy Aïa Innehåller bland annat B3, som verkar antiinflammatoriska, lugnar rodnad och akne och kan hämma pigmentförändringar, samt förbättra hudbarriärfunktionen och elasticiteten.

Rengöringskum kan användas av alla hudtyper.

3 Rengöringsmedel:

Med ett rengöringsmedel får du en rengöringsprodukt som effektivt kan ta bort smink och smuts från din hud.

Du masserar rengöringsmedlet långt in i huden med små cirkulära rörelser. Då kan du rengöra det med vatten. När du använder rengöringsgel är det viktigt att du tar bort din ögonmakeup med en separat ögonmakeupborttagare innan du tvättar resten av ansiktet.

Rengöringsgelen från Miild Innehåller bland annat Aloe Vera -extrakt och veteprotein, som verkar vårdande, liksom beting som hjälper till att upprätthålla hudens naturliga kollagen.

Rengöringsgel är särskilt bra för den feta och kombinerade huden och en hud som tenderar att föroreningar.

4 Micellärt vatten:

Med ett rengöringsvatten eller micellärt vatten får du en allt-i-ett-rengöringsprodukt som har flera funktioner i en produkt.

I själva verket behöver du bara den här produkten för att rengöra huden. Du kan använda produkten för att både ta bort din ögonmakeup och rengöra huden för smuts och smink.

Micellar vattnet från Ecooking Dessutom hjälper det att öka hudens kollagen och elastinproduktion. Och inkluderar: Aloe Barbadensis bladvatten, gurkaxtrakt och vitamin C.

Micellärt vatten kan användas av alla hudtyper, men är särskilt bra för den känsliga och känsliga huden.

5 Rengöringsbalsam:

Med ett rengöringsmedel får du en rengöringsprodukt där med en tjock och krämig konsistens tar bort både smink och smuts noggrant.

Du masserar balsam i huden med små cirkulära rörelser och låter den fungera i några minuter innan du rengör den med ljummet vatten. Alternativt kan du också ta bort balsam med en trasa sköljs upp i ljummet vatten.

Rengör balsam från Nilens Jord Har en krämig struktur som förvandlas till en silkeslen olja på huden. Den innehåller bland annat olivolja och sheasmör, vilket hjälper till att fukta, vårda och ge näring av huden.

Rengöringsbalsam är särskilt bra för den torra och kombinerade huden.

Du kan köpa alla ovan nämnda produkter på Nuler Allergy.dk, samt se resten av vårt stora urval av olika rengöringsprodukter. Dessutom är alla våra produkter certifierade och du kan alltid säkert och säkert handla dina favoritprodukter utan att spekulera i endokrina störningar eller andra.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter