Hur man använder solbränna droppar – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Hur man använder solbränna droppar

Vem älskar inte en läcker solbränna hud - särskilt när sommaren närmar sig? Inte alla har tid att lägga ut i solen - eller vill riskera solskador - därför är självbrun ett riktigt bra alternativ.

Self Tan är mycket populärt för människor som vill ha en läcker solglöd utan att oroa sig för risken för solskador. Vill du ha hypoallergen självbrun, kanske du vill prova Solbränna droppar från IVY AÏA. Solbränna droppar från IVY AÏA Fungerar för både kroppen och ansiktet - därför behöver du inte två olika produkter för att uppnå en läcker solglöd.

Tan släpper dig helt enkelt till din normala ansiktskräm och kroppslotion. Lägg till 2-4 droppar till din ansiktskräm, blanda det i handflatorna och applicera hela ansiktet.

Kom alltid ihåg att tvätta händerna noggrant efteråt. Om du behöver sminka efteråt är det bäst att du låter det torka i 5 minuter innan du applicerar din smink.

Till kroppen blandar du bara de valda dropparna i din Body lotion Och applicera den på kroppen - tvätta igen händerna väl när du är klar. Kom ihåg att solbränna droppar inte kan användas ensamma - de måste alltid blandas med en grädde.

De flesta kanske vill använda två droppar solbränna droppar i ansiktet och använda 4 på kroppen. Detta beror på att huden i ansiktet ofta får mer sol än kroppen, eftersom ditt ansikte fortfarande kommer att få massor av naturlig sol.

De Läcker solglöd kommer gradvis att byggas och varar i 3-4 dagar-mer droppar, desto mer glöd. Du kan använda solbränna droppar varje dag eller när du tror att det är nödvändigt.

Det beror på vilken glöd du vill uppnå. Tan droppar ger inte så mycket färg som du kan vara van vid av annan självbrun. Du kan därför använda solbränna droppar i din kroppslotion varje gång du behöver den för att bygga en mer intensiv solglöd om du vill ha detta.

Liksom med självbrun, naturligtvis, kom ihåg att färgen byggs upp efter applicering. Ta därför det tyst för att applicera fler solbränna droppar. Prova det tyst.

Det är viktigt att nämna att solbränna droppar inte innehåller solfaktor så att den inte skyddar mot solens strålar. Därför, om du är väldigt ute i solen, måste du fortfarande komma ihåg solskyddsmedel så att du minskar risken för solskador.

Du får inte heller använda solbränna droppar på trasig eller skadad hud. Var därför uppmärksam på din hud när du använder solbränna droppar.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter