Varför välja Zero Allergy.dk? – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Varför välja Zero Allergy.dk?

Som specialist och mede ägare av nollallergi. Dk har jag saknat en webbshop där alla produkter är certifierade och där du säkert kan köpa hudvårdsprodukter utan skadliga och allergiframkallade ämnen. Vid noll allergi.dk förhandlar vi uteslutande produkter som är certifierade av allergi.

Allergi orsakas är en världsomspännande klistermärke, och samtidigt marknaden är tuffaste i förhållande till innehållet i skadliga ingredienser, parfymer och konserveringsmedel.

Från mitt dagliga arbete som specialist, vet jag hur mycket allergiskt lidande påverkar både barn och vuxna. Jag vet också att det viktigaste sättet att undvika allergiska hudsjukdomar och eksem är att förhindra.

Var försiktig med din hud, så du passar också ditt immunsystem och undviker därmed eksem och allergier.

Jag rekommenderar proaktiv hudvård, vilket är det nya i allerginförebyggande. Det betyder helt enkelt: Ta hand om din hud och undvik allergier! Huden är ditt immunförsvars första och viktigaste hinder för skadliga kemiska ämnen, som kan utlösa hudallergi eller via hudens åtkomst till resten av kroppen och resultera i t.ex. mat allergier.

Allergi beror på överreaktion i vårt immunsystem och är en offentlig sjukdom.

En tredjedel av de danska barnen har haft allergiska sjukdomar när de är 5 år, och det finns nu vetenskapliga bevis för att allergenfria hudprodukter för barn minskar risken för allergier och barns eksemer med 50%. Hälften av den vuxna befolkningen upplever obehag relaterade till en eller flera av 11 vanliga dofter eller kemiska ämnen.

Allergi produkter och hälsosam och välskötta hud är därför din huvudvakt för allergier. 

Om din hud ska kunna fungera som en barriär och skydda dig, skydda huden. Applicera din hud En bra hudvård för att behålla sin naturliga fukt och därmed bilda en stark barriär.

Därför använder varje dag en bra allergifierad fuktkräm på kropp och i ansiktet och undviker skadliga kemikalier - och pass extra bra på dina barns känsliga hud. Då är förebyggande faktiskt på plats.

Köp endast allergi orsakade märkt hudvårdsprodukter.

När du väljer produkter med Allergy Certified Logo kan du vara övertygad om att varje ingrediens i produkten noggrant granskas och att samtidigt av experter på fältet har gjorts en riskbedömning. Allergi-kabeldraget arbetar för att certifiera produkter över hela världen. När du ser allergi orsakade logotyp på en produkt kan du vara säker på att det finns minst möjliga risk för allergi. 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter