Ivy Aïa Eyelash & Eyebrow Serum - de nya eller de gamla? – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Ivy Aïa Eyelash & Eyebrow Serum - de nya eller de gamla?

Ivy Aïa Eyelash & Eyebrow Serum Den senaste tiden har blivit galen populär och det här med rätta.

Ögonfranserum från Ivy Aïa. Kan ge både starkare, längre och mer omfattande fransar, och vem vill inte ha det? Men prisskillnaden i det olika serumet är bra, och det kan vara svårt att välja mellan de många varianterna.

En av produkterna från Ivy Aïa, som är extremt hög och har också super bra effekt, är Ivy Aïa Eyelash Serum. Denna produkt är också överkomlig att betala till en kostnad av 80-90 kr. Ingen slump att det har blivit ett mycket populärt val när det investerar i ögonfrans eller ögonbrynserum.

Den aktiva substansen i ögonfransen och ögonbrynserum
Den stora majoriteten av ögonhrowserum innehåller det aktiva ämnet prostaglandin, som tränger in i hårfollikeln och stimulerar håret att växa. Problemet är bara att prostaglandin är ett läkemedel som kan ha allvarliga biverkningar för både ögonpatienter och gravid, och som också kan orsaka våldsamma allergiska reaktioner. I Sverige är det förbjudet att sälja kosmetiska produkter som innehåller prostaglandin, och i Danmark är hälsovårdsstyrelsen just nu genom att titta på ärendet.

Ögonfrans och ögonbrynserum utan prostaglandin
Ivy Aïas ögonfrans och ögonbrynserum är gjord i två utgåvor, som i allmänhet kallas "The New" och "The Old". Skillnaden mellan dessa två är att "den nya" är certifierad av allergi orsakad, vilket innebär att de inte innehåller allergiframkallande och endokrina störare och klassificerade cancerframkallande och parfym. *

Det nya "Ivy Aïa Eyelash Serum Innehåller inte det skadliga ämnet prostaglandin. Istället innehåller den de aktiva och helt ofarliga och ofarliga ingredienserna peptider och biotin, som är de ämnen som ger den önskade effekten.

Den gamla "upplagan av ivy aïa eyelash & eyebrow Innehåller prostaglandin i form av substansenskloro dihydroxi difluoretylkloprostenolamid.

"Den nya" vs "den gamla"
Både Ivy Aïa Eyelash och ögonbrynserumutgåvor visar bra resultat om de används som angivet på förpackningen. Flera säger att de känner till de nya, certifierade versionerna, lite längre för att se resultat (ca 4-6 veckor), där med den gamla versionen du kunde se resultatet efter 3-4 veckor.

Vid noll allergi ☺

*Allergi orsakad Om de absolut strängaste kraven i världen i förhållande till godkännande av produkter, så när en produkt är certifierad och bär sin logotyp, som konsument, kan du vara helt säker på att det inte innehåller oönskade kemi. Förutom allergiframkallande ämnen, har allergi också kontroller av klassificerade endokrina störande och cancerframkallande ämnen, och produkterna får inte heller innehålla parfym.

Länk för ytterligare information:

Den nya utgåvan Den gamla utgåvan av Ivy Aïa Eyelash & Eye Serum

comment 1 kommentar

E
Emma calendar_today

Hej. Jeg har lige fået lavet eyelash extensions, og de anbefaler man bruger en serum uden olie, da det kan opløse limen. Jeg har læst ingredienslisten igennem, og jeg synes ikke det ser ud til, at der er olie i Ivy Aïa eyelash serum. Kan det passe?
Mvh Emma

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter