Ivy Aïa Face Serum: Vilken ska jag välja? – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Ivy Aïa Face Serum: Vilken ska jag välja?

Ansikte serum från ivy aïa

Ansiktsserum

Ivy Aïa är en hudvårdsserie med noggrant utvalda och testade ingredienser som kan användas av alla, och kvalitetsprodukterna har nu förenats med 4 nya effektiva sera.

Ivy Aïa skapas av tanken att hudvårdsrutin måste vara enkel och effektiv, utan att kompromissa med. Alla Ivy Aïa produkter på NollallergiÄr utan allergiframkallande ämnen, grymhetsfri, 100% vegan och innehåller inte parfymer, parabener, carcinogs och färgämnen. Alla Ivy Aïa-produkter är allergy-certifierade, utvecklade i Danmark av skönhetsexperter och testade och godkända av dermatologer.

Hudvårdsserien från Ivy Aïa utgör uppfattningen att högkvalitativa och höga priser alltid är kopplade, här får du kvalitetsprodukter med dokumenterad effekt till ett gynnsamt pris.

Vilket serum ska jag välja?

Ansikte serumkollagen.Dessa serumspänningar, återupplivar / återupplivar och fuktar huden.

Ansökan
Applicera renad hud innan du använder fuktkräm.

Aktiva ingredienser

C-vitamin
Vitamin C är en kraftfull antioxidant som neutraliserar fria radikaler. Fria radikaler kan leda till tidiga tecken på åldrande, inklusive rynkor och fina linjer. Antioxidantaktiviteten hos C -Vitamin skyddar mot UV-inducerad skada orsakad av fria radikaler, som kan
Förhindra accelererad åldrande och hudcancer. Det ökar samtidigt fastheten
genom att reglera kollagenproduktionen. Antioxidanter som vitamin C kan också användas för behandling av mörka fläckar och hyperpigmentering.

Hyaluronsyra.
Håller din hud fuktad och lysande och har anti-rynkegenskaper. På grund av dess förmåga att binda stora mängder vatten, förblir huden fuktad, och detta förhindrar utvecklingen av rynkor. Samtidigt är befintliga rynkor redan reducerade eftersom det suger vatten och fukt, samtidigt som det behåller det, och det kan sålunda fylla i de platser i huden där det finns rynkor.

Ansikte serum vitamin CDetta serum bekämpar fria radikaler *, ökar kollagenproduktionen, förbättrar missfärgningen och utjämnar hudtonen.

Ansökan
TillämpligRengörad hud innan du använder fuktkräm.

Aktiva ingredienser

Kiwi extrakt
Kiwis högt innehåll av vitamin C och E kan hjälpa föryngra och återuppliva trött hud såväl som att göra huden fastare. Antioxidanterna i Kiwifrugter neutraliserar de fria radikalerna *, medan aminosyror behandlar UV-skador. E-Vitamin ökar kollagenproduktionen och fuktar huden så att rynkor och fina linjer är släta.

Natriumaskorbylfosfat 3%
Natriumsorbylfosfat (i danska) fungerar som en antioxidant som är en
Ämne som neutraliserar fria radikaler *. Tyget kanFörhindra eller fördröja den andra friska kemikalienämnen.eller kroppar i vår kropp blir oxiderad och sålunda skadad eller förstörd.NärNatrium-scorbylfosfat Applicera huden, det kan hjälpa till att bromsa åldringsprocessen och bildandet av fina linjer och rynkor.

 

Ansikte serum mjölksyraDetta serum ger en mild och mild exfoliering av huden, vilket hjälper till att släta hudton och hudstruktur. 

Ansökan
Applicera renad hud en gång om dagen - och helst före sängen. Avsluta alltid med fuktkräm. Använd inte på känslig hud eller skadad hud. Om du använder den under dagen, använd alltid SPF-skydd. Om du upplever irritationer, sluta använda. Undvik ögonkontakt.

Aktiva ingredienser

Mjölksyra.
Laktinsyra går också under namnen på mjölksyrabakterier. Mjölksyra är en av de mest kända AHA-syrorna och testas i årtionden för dess effekt på huden. Laktinsyra är en riktigt bra hudvårdsrediens.
Mjölksyra används främst på grund av dess exfolierande effekt. Det är bra att bryta ner det material som håller ihop på döda hudceller. Det är särskilt bra mot oren, oljig och hormonellt konditionerad akne, eftersom det hindrar de döda hudcellerna från att bilda föroreningar i huden. Laktinsyra är också en av AHA-syrorna som kan förbättra en ojämn hudton.

 

Ansikte serum hyaluronsyraDetta serum fuktar, vilket reducerar fina linjer och ger dig lysande hud.

Ansökan
TillämpligRengörad hud innan du använder fuktkräm.

Aktiva ingredienser

PROVITAMIN B5
Panthenol består av provitamin B5. När provitamin B5.
Penetrerar huden, den omvandlas till den aktiva substansen pantotenat (vitamin B5), vilket är nödvändigt för att huden fungerar normalt. Provitamin B5 accelererar den naturliga läkning av huden och samtidigt reducerar vattenindunstningen.

Hyaluronsyra.
Håller din hud fuktad och lysande och har anti-rynkegenskaper. På grund av dess förmåga att binda stora mängder vatten, förblir huden fuktad, och detta förhindrar utvecklingen av rynkor. Samtidigt är befintliga rynkor redan reducerade eftersom det suger vatten och fukt, samtidigt som det behåller det, och det kan sålunda fylla i de platser i huden där det finns rynkor.

______________________________________________________________

* Fria radikaler

Fria radikaler är molekyler som är instabila och därför gillar mycket att ansluta på ett ämne och förstöra (oxidera) det. De fria radikalerna sticks ständigt i reaktioner med andra ämnen för att bli stabila igen. På så sätt kan de skapa kaos som kan orsaka cellförändringar i vår kropp. Här är det att antioxidanterna kan stoppa de fria radikalerna genom att fungera som suppleanter för andra kemiska ämnen.

Fria radikaler bildas i större mängder genom, till exempel:

  • cigarett rök
  • alkoholintag
  • Strålning (till exempel sola)
  • förorenad luft
  • påfrestning
  • Djärvt diet
  • infektioner.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter