Ivy Aïa Ursprung och filosofi – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Ivy Aïa Ursprung och filosofi

Ivy Aïa. är ett relativt nytt allergiskt kort varumärke på marknaden. Det skapades 2017 och har utvecklats i Danmark. Deras uppdrag var klart från början. Det handlade om att skapa en hudvårdsserie med noggrant utvalda och beprövade ingredienser som kan användas av alla utan bekymmer allergierna.

Målet med laget bakom Ivy Aïa var att skapa en hudvårdsserie där den dagliga rutinen skulle vara enkel och effektiv, utan att kompromissa med. Det är därför därför att alla sina produkter produceras utan allergiframkallande ämnen, kan skryta med att vara grymt *, 100% vegan och innehåller inte parfymer, parabener eller färgämnen.

När vi frågar folket bakom Ivy Aïa är det ingen tvekan om sitt svar att hudvård måste vara i hög kvalitet och filosofi såväl som målet måste vara tillförlitligt. Det är också av den anledningen att alla Ivy Aïas-produkter testas och godkänns av Allergy Certified, så det är inte bara företagets ord att ta för god konst, det är högutbildade dermatologer.

Normalt kommer hög kvalitet att vara lika med höga priser, men det spelar ingen roll för Ivy Aïas-produkter. Här får du allergiska kvalitet till ett överkomligt pris.

Det används ofta för att använda parfym i skönhetsprodukter, som du säkert också vet från några av de produkter som är hemma på din hylla. På Ivy Aïa är det en del av filosofin som inte använder parfym i produkterna. När du frågar laget bakom är det ett bevisat val eftersom de inte tror att det hör till hudvårdsprodukter och det kan vara allergiframkallande. Det finns därför inga dofter i några av de produkter som kan köpas från Ivy Aïa.

Alla Ivy Aïas produkter från certifierad för allergi orsakad. Vid nollallergi säljer vi bara produkter som är certifierade för Allergy-certifierade, vilket också gör det till en perfekt match för att hitta Ivy Aïas-produkter på hyllor. Allergi orsakad är dansk baserad, men en internationell certifiering. Allergi orsakade att alla ingredienser som är tillgängliga i produkterna mycket nära och en riskbedömning för allergier utförs. Hanterar produkterna denna omfattande studie, och de lever upp till kraven från allergi som orsakas, de kan få certifieringen och du kan säkert använda lös.

Miljön är också ett problem med laget bakom Ivy Aïa, vilket innebär att de har ett mål att alla produkter i plastförpackningar måste vara från återanvändbar plast.

Förutom certifieringen från Allergy-certifierad har konsumentrådet att tänka kemi också testade produkterna från Ivy Aïa.
När konsumentrådet tycker att kemi kan produkterna uppnår en av tre olika rankningar. Produkter med ett allergiskt vänligt mål kommer ofta att vara kategoriserade som en a-kolv, eftersom det är där kriterierna är mest strikta.

A-Kolbe-produkter innehåller inga problematiska ingredienser eller ingredienser där det finns misstankar om miljöpåverkan eller hälsorisk.

Du kan säkert prova produkterna från Ivy Aïa och de kan köpas rakt här.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter