Läckra skrymmande och mjukt hår med staden Fal Geen – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Läckra skrymmande och mjukt hår med staden Fal Geen

Vill du ha hårprodukterVem är hypoallergen, så att du är säkrad mot allergiska reaktioner, går du säkert inte till kvalitet.

Produkterna från Av Falengreen är allergi orsakadSå de är allergifria, men det har verkligen inte gjort kvaliteten på produkterna värre.

Med schampo och balsam från Falengreen är du säker på en bra bas för ditt hår, oavsett hur du stilar det.

Volymschampo nr. 02. Lägger till volymen i ditt hår samtidigt som du ger fukt och näring. Vill du ha ett hår med mycket volym, då är detta schampo en riktigt bra start.

Shampoo lägger till volymen på ditt hår - även utan att torka. Genom att blåsa ditt hår, självklart får du mycket mer volym, men vet bara att använda schamponet du får lite volym, även om det bara är lufttorkare.

Shampoo innehåller också solrosolja, som skyddar håret från skadliga UV-strålar från solen.

Med detta schampo får du därför volym, fukt, näringsämne och skydd i ditt hår. Shampoo innehåller ingen parfym så det är perfekt om du har parfymallergi.

Även om det inte innehåller parfym, lukta det bra och lägger till inga extrema dofter i ditt hår. Shampoo lämnar ditt hår mjukt, med lite volym och med en ren doft.

För det bästa resultatet rekommenderas det efter användning av schampoanvändning Conditioner No. 08 av By Falgeren. Balsam stärker håret medan du lägger till massor av fukt. Stilar du för hår med värme - oavsett om det är med hårtork, rakt järn, krulljärn eller liknande - det kan vara mycket svårt för håret, så det blir snabbare slitna.

Denna BALM lägger till den nödvändiga styrkan med användning av ingredienser som veteprotein och palmolja. Liksom alla andra ballsammare, lägger det också till mycket fukt till håret, men du kan också använda det som ett hårljus. Har ditt hår behöver extra fukt, du kan med fördel lämna bollen i håret länge, som med ett hår chur, så det har längre att behandla håret. Produkten är därmed 2i1 eftersom det är både en balsam och en Hårbana..

De läckra produkterna från staden Falgeren hjälper dig att få det mest läckra håret, oavsett hur du gillar att skriva det. Du behöver inte vara rädd för skadliga och allergiframkallande ingredienser med produkter från Falgerens stad, så du kan säkert använda produkterna för att få det läckra håret du förtjänar.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter