Mycket mer än allergiförebyggande – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Mycket mer än allergiförebyggande

Med Nollallergi Är vår stora passion att hitta produkter för dig som är allergiframkallande, eftersom det bästa är tillräckligt bra för våra kunder. Alla våra produkter är därför allergiska, men de betonar också andra bra saker.

Du kanske tror varför du ska välja produkter med oss ​​om du inte är allergisk mot någonting, men du visste att du kan utveckla allergier även om du inte är allergisk mot det nu? Din hud är din största kropp, och det kommer i kontakt med riktigt många saker - till exempel kan det vara parfym eller kemikalier i dina hudvårdsprodukter eller badprodukter. Din hud absorberar många av de saker som kommer i kontakt med, så om du vill leva ett städare och mer naturligt liv, där du minskar risken för att utveckla allergier, kan våra produkter hjälpa dig på vägen.

Många av våra produkter går upp till hållbarhet, vilket innebär att de också har miljön i ryggen när de gör sina produkter. Ivy Aïa. Använder till exempel återvinningsbar plast för deras förpackning. Deras mål är att 98% av förpackningen måste vara gjord av återvinningsbar plast i slutet av 2021. Dessutom går de också mycket i att deras produkter inte är skadliga för miljön. Zenz. Till exempel, även hållbarhet i ryggen när de säljer sina produkter, så att majoriteten av sina produkter är tillverkade i Danmark och säljs i återanvändbar förpackning. Dessutom använder Zenz inte skadliga kemikalier så att den inte skadar din hud eller miljö.

Flera av våra produkter är organiska och naturliga - igen eftersom de flesta av tillverkarna går in i miljön och kommer det bästa för din hud. Naturliga ingredienser innebär också att det inte finns några parfym eller parabener i produkterna, eftersom dessa kan vara allergiframkallande. Hormonförstörare undviks också för att ge det bästa för dig och din hud. Till exempel är alla produkter från Nile-jorden utan parfym, parabener, eteriska oljor, onödiga tillsatser och endokrina störare. Genom att använda smink från Niles land är du därför säker på att din hud inte absorberar onödiga kemikalier. Ecoking och Zenz går mycket genom att deras produkter är ekologiska, för att ge dig en känsla av att du använder naturens finaste ingredienser. Dermas filosofi är att alla ingredienser i sina produkter måste ha ett syfte, så därför läggs inga onödiga ingredienser - samma filosofi, som många av våra andra varumärken delar. Produkterna är verkligen inte mindre effektiva genom att gå upp vad de är gjorda av. Kvalitet och kemikalier hänger inte ihop, men kan lätt separeras av, vilket vårt sortiment av produkter är bra bevis.

Djurskydd är också en marknadsförare för många av våra produkter. Det innebär att många av våra produkter inte har testats på djur. Du stöder därför djurens välfärd genom att köpa dessa produkter istället för att välja produkter som har testats på djur. Ivy Aïa är till exempel 100% vegan, eftersom deras produkter görs utan animaliska produkter. Därför ser de till att deras produkter inte har någon kontakt med djur - varken utveckling eller produktion. Inte alla våra produkter är Vegan, som en del av dem kan exempelvis innehålla bivax, men de flesta testas inte på djur.

Allergi och eksem kan ge stora gener och kan vara något hämmande. Parfym är en mycket utbredd allergi, så det finns ingen parfym i våra produkter - det bästa sättet att utveckla en parfymallergi är förebyggande. Om du har parfymallergi eller är rädd för att utveckla allergier, har vi produkterna för dig. Våra produkter är allergi orsakade så att du kan vara helt säker på att de inte innehåller allergiframkallande ämnen, som parfym.

Genom att köpa produkter på nollallergi får du Allergivänliga kvalitetsprodukterVem har en passion för mer än "bara" allergiförebyggande.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter