Miild er et makeup brand, der har taget verden med storm af Allergiven – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Miild er et makeup brand, der har taget verden med storm af Allergivenlige makeup

Miild er et makeup brand, der har taget verden med storm med deres naturlige og allergivenlige produkter. Jeg har haft muligheden for at teste nogle af deres produkter, og jeg er imponeret over, hvor effektive og skånsomme de er for min hud.

Miilds produktsortiment omfatter alt fra foundations, concealers og puddere til læbestifter, øjenskygger og mascaraer. Alle produkter er lavet med naturlige ingredienser, der er skånsomme for selv den mest sensitive hud. Derudover er alle produkter veganske, parfumefri og uden skadelige kemikalier som parabener, mineralolie og silikone.

Jeg har prøvet deres Mineral Foundation, og jeg kan ærligt sige, at jeg er overvældet af, hvor godt det fungerer på min hud. Det giver mig en naturlig og fejlfri finish, og det holder hele dagen uden at kage eller falme. Det er også værd at bemærke, at Miilds Mineral Foundation er velegnet til alle hudtyper og kan tilpasses til at give en dækkeevne fra let til fuld.

Miilds Eyeshadow Duo er en anden favorit for mig. Jeg har øjne, der er følsomme overfor øjenskygger, men jeg har ikke oplevet nogen irritation, mens jeg har brugt Miilds øjenskygger. Farverne er bløde og naturlige, og de er nemme at blande for at skabe et mere dramatisk look.

Miilds læbestift er også en vinder i min bog. Farverne er smukke og naturlige, og læbestiften føles fugtgivende og behagelig på mine læber. Jeg har normalt svært ved at finde en læbestift, der ikke tørrer mine læber ud, men Miilds læbestifter er virkelig en undtagelse.

Generelt er jeg meget imponeret over Miilds produkter. De er effektive og skånsomme for min hud, og jeg elsker, at de er lavet med naturlige og allergivenlige ingredienser. Jeg er også imponeret over deres bæredygtige tilgang til deres produktion og emballage. Miild er virkelig et makeup brand, der er værd at prøve, hvis du leder efter naturlige og allergivenlige produkter, der giver dig et smukt og fejlfrit look.

Køb dine Miild produkter her

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter