Miild - En eld du behöver veta! – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Miild - En eld du behöver veta!

Allergi skönhetsprodukter Miild

Kanske har du hört talas om den danska skönhet varumärke Miild - eller kanske du inte? Om det senare är sant, då är det på tiden.

Flera studier har visat att en i fyra kvinnor i EU utvecklar hudallergi någon gång under sitt liv. En av de största anledningarna till detta är de skadliga ingredienser som finns i vissa skönhetsprodukter. Det är just därför det är så otroligt viktigt att tänka på vilka ingredienser är i produkter som du appliceras på huden - och ännu viktigare att välja certifierade skönhetsprodukter.

Miild förutom att vara en 100% danskt skönhet varumärke, samtidigt som den första makeup märke i världen som har att presentera en kombination av tre erkända certifieringar i alla sina produkter: AllergyCertified, Svanen och ECOCERT.

Historien bakom:
Miild skapas och drivs av makeup artister Tina Svendsen och Tanja Gregersen, som genom egen erfarenhet, både har upplevt allergi genom att använda smink och därför har arbetat hårt för att utveckla certifierade makeup som är säkert för alla att använda.

Tanja är multiallergiker och lider av atopiskt eksem. Allergi har alltid varit en del av hennes dagliga liv. Frekvensen av dessa allergiska reaktioner inte var mindre i takt med Tanja blev äldre. Tanja biträddes av läkare, vänner och familjemedlemmar att starta en karriär som makeup artist, men trots detta, hon valde ändå att gå den vägen. Det dröjde inte länge innan hon insåg att de kritiska skakar ändå kan hade rätt och konsekvenserna av att vara en makeup artist var så dålig att hon var tvungen att läkemedel på daglig basis. Tanja därför tvungen att hitta en lösning och tillsammans med Tine hon tog saken i egna händer och började Miild.

Valentine såg några år tillbaka, hon plötsligt på en daglig basis fick gener som rinnande ögon och näsa, otaliga nysningar och knoppar i hela ansiktet. Hon hade arbetat som makeup artist lidit alltför mycket kemi och hennes kropp sa nu från i form av allergi. Efter att ha fått diagnosen var Tine uppmanas att hitta ekologiskt smink. Det enda problemet med detta var att det var otroligt svårt att hitta ekologiska makeup. Det var alltid något som Ernestine inte kunde stå i de olika produkterna som hon drog bort från hyllorna. Tina förstod varför det saknades ett mycket bra alternativ på marknaden, vilket var 100% öppet, icke-farligt och kan användas av allergiker. Därför skapade hon Miild tillsammans med Tanja. 

Mission och Vision:
Miild utvecklats med målet att revolutionera skönhet universum med fokus på miljö, människa och natur. Trust, ansvar och öppenhet är värden i Miild och uppdraget är att insistera på öppenhet i den kosmetiska världen. Med Miild trodde att alla har rätt att veta vad de tillfogar på huden och det bör snarare vara en självklarhet än en utmaning att känna sig trygga i valet av skönhetsprodukter.

Därför har vi påNulallergidefinitivt rekommendera att köpa Miilds produkter sedan du är garanterad skönhetsprodukter, där det inte finns någon kompromiss om allergivänlighet eller produktens kvalitet. Miild har lanserat en makeup kollektion som bland annat innehåller pulver, mascara, eyeliner, ögonskugga och fundament. Dessutom har de också lanserat borstar och hudvårdsprodukter, som består av rengöring krämer, dimma och olja

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter