Nagellack för barn - Fablab Products med allergicertified – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Nagellack för barn - Fablab Products med allergicertified

Moar, kan jag gärna få nagellack på?
De flesta mödrar av tillräckligt många tjejer har förmodligen hört problemet flera gånger. Även om den första tanken förmodligen är den lilla sminken, kan nagellack eller en falsk tatuering vara ganska ofarlig, det är viktigt att vara medveten om att smink, nagellack, hårfärg och barns avgifter ofta innehåller mycket kemi. Och av de många ingredienserna i skönhetsprodukter, tyvärr finns det flera, som är allergiframkallande.

Allergi för resten av livet

Med hudallergi - eller kontaktallergi, som det också kallas - det är att ju mer man utsätter sig eller hennes barn för de allerga ämnena, inklusive parfym, desto större är risken att utveckla allergier. Om du först utvecklade en kontaktallergi, är det mycket troligt att det kommer att vara ihållande, vanligtvis resten av livet, som allergi försvinner sällan igen.

Kontakta Allergi är bland annat. kännetecknad av en fördröjd reaktion. Ofta är kroppen först flera dagar efter att ha reagerat på allergiframkallandet du har varit i kontakt med.

 

Barn är sårbara

Det kan inte vara tveksamt att både barn och vuxna bör undvika skadliga och allergiframkallande ämnen och kemikalier i t.ex. Skönhetsprodukter. Samtidigt är det dock också sådant att barn är mer sårbara för drogerna än vuxna, som de växer och således ännu inte utvecklats. Den skadliga kemi kan därför ha en mycket olämplig effekt på barn, bland annat. Om det misstänks att hormonförstörare kan leda till tidig puberteten, dålig spermialkvalitet och testikelcancer.

Skadlig kemi i leksaksprodukter

Även om det på marknaden finns många skönhetsprodukter och Toysskit, som direkt riktar sig till barn och ungdomar, tyvärr är det ingen garanti för att det inte finns några skadliga kemikalier i produkterna. Faktum är att många av produkterna direkt syftar till barn, både parfymer, allergiframkallande ämnen och andra skadliga kemikalier.

 

Finns det produkter för barn utan skadliga ingredienser?

Ja det gör det. Fablab. Som de enda människorna i världen har allergi certifierat tre olika skönhetssatser för barn. Du kan få hårfärg set, Glitter tatoos. och Nagel konst Och dessa uppsättningar kan köpas med gott samvete för sina barn när de vill experimentera och spela "skönhetsklinik" hemma.

Vid nollallergi Alla produkter på Zero Allergy.dk är certifierade av allergi orsakad. När du använder produkter med den här certifieringen garanterar du att det finns minst möjliga risk för allergier, eftersom alla ingredienser noggrant granskas av toxikologer. Dessutom innehåller dessa produkter inte hormonförstörare, kända cancerframkallande och parfymer.

 

Allergi tertifierad smink för både barn och vuxna

Alla produkter på nollallergi kan användas säkert av hela familjen.

När de lite större tjejerna vid någon tidpunkt börjar använda smink är det en tydlig rekommendation att du också letar efter allergi orsakade produkter för att undvika de skadliga ingredienserna som tyvärr finns i många produkter.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter