Olja till hela kroppen från mammor med kärlek – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Olja till hela kroppen från mammor med kärlek

Mums med kärlek - Bad och kroppsolja Är den mångsidiga produkten du behöver - oavsett om du är mamma eller inte. Oljan produceras i 100% vegetabiliska oljor, medan det är allergiframkallande, så alla kan använda det - barn som vuxna.

Oljan från Mums med kärlek Kan användas för hela kroppen - i duschen, i badkaret, efter badet - beroende på vad du vill använda det för. Oljan skyddar och bryr sig om huden medan du lägger fukt så att huden blir mjuk och smidig.

Du kan använda den i duschen genom att smörja kroppen i oljan - möjligen låta den sitta lite så att huden har tid att absorbera den - skölj den sedan. Är du lycklig att ha ett badkar, du kan med fördel hälla lite av oljan i vattnet. Här får oljan verkligen tid att arbeta så att du är kvar med en läcker, mjuk hud.

Du kan också använda den för att lägga till fukt till kroppen efter badet, istället för att använda en kroppslotion. Oljan blir relativt snabbt absorberad i huden, så du borde inte känna det fettet långt innan huden bara känns mjuk.

Du kan också använda oljan till håret - igen både i eller utanför badet. Om du använder oljan i badet kommer det att lägga till fukt på håret och göra håret lättare att bo efteråt. Här lägger du oljan i dina händer och masserar den i håret - det är bäst att inte massera det i hårbotten om du vill undvika att håret ser oljigt ut - och skölj det igen efter en liten tid precis som du skulle göra med balsam.

Behöver du ditt hår i extra fukt, du kan också lägga oljan i både vått och torrt hår utanför badet. I det våta håret blir det filtrerade håret lättare att bo, medan i torrt hår kan tämja baby hår eller slitna spikar medan du lägger lite glans till håret.

Oljan är också bra för rakning, eftersom skrapan glider lättare över det valda området. Här smörjer du det valda området - till exempel, dina ben - in i oljan, det låter sitta på en minuts tid, så huden blir lite mjukad, varefter du enkelt kan raka dig.

Oljan hjälper här skrapan att glida lättare över huden, samtidigt som du lägger till en fukt, vilket alltid är bra, så du minimerar uppkomsten av röda knoppar.

Oljan kan också med fördel användas för massage om det här är något du brukar använda olja. Här lägger oljan fukt i huden, samtidigt som det gör det lättare för "massee" att glida händerna över kroppen.

Mums med kärlek - Bad och kroppsolja Kan därför ersätta många fuktgivande produkter som du redan kan använda. Det kan användas på många sätt, beroende på vad du behöver eller vill använda den för.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter