Akta dig för torr hud - det kan ge eksem, utslag och klåda. – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Akta dig för torr hud - det kan ge eksem, utslag och klåda.

När din hud torkas ut och saknar fett, kan du så småningom utveckla eksem. Du kan uppleva att din hud är rödaktig, spricka och irriterad. Det är därför viktigt att du passar dagligen och brukar inte torka ut.
Det kan typiskt vara på dina händer, finger eller ben och armar. Alla platser är viktiga för att bli omhändertagna för dig att inte utveckla en form av eksem.

Människor med barns eksem och brukar komma ut ur utbrott som Atopic Eczema. Således eksem som provocerade t.ex. väderförhållanden.
Finns det kallt, torrt eller det är fuktigt och blåsigt. Det är aldrig så mycket. Vissa former av eksem eller torr hud som utlöses av kemi, damm, sand och jord. Det kan vara från rengöringsmedel eller om du rör mark, betong eller annat damm som provocerande klåda och kan sitta som en form av eksem. De flesta har hört talas om frisörerna som har eller förstörde sina händer på de hårprodukter som de har stått med och bearbetade utan handskar. Så en bestämd arbetsskada på fingret / händer torka ut och du bryr dig inte om dem med fettkrämer / handkräm.

När huden saknar fett är den dagliga vården ännu viktigare.

Det är ganska enkelt, torr hud behöver en bra fet kräm utan kemikalier!
Nu, kom alltid ihåg att det måste vara en allergifritt grädde. Eksem, barns ekonomi, barn som spelar ut i frost M.m. Alla behöver ta hand om hud med djärv grädde. Feta krämer, Ansiktskräm och handkrämer.

Köp också dig en bra kroppslotion för att bibehålla huden efter ett bad. Här torkar kroppen också ut och det är sålunda inte bara ansikte, händer, armarna m.m. som kan tränga in en vällagd kräm. Men i ansiktet är det viktigt att du inte använder en för djärv grädde, eftersom det kan vara obekvämt (speciellt för barn som tycker att det är slav och blir därför irriterad av detta). Hitta en bra fettkräm, ansiktskräm och handkräm som passar dina behov och inte minst temperament beroende på hur mycket det ska "feta din hud". Här kan vi rekommendera Facemes från Ivy Aïa., Mderma, Det måste och många andra. Vi har samlat in översynen av ansiktskrämer, Body lotion, Handkrämer - krämer för honom och hennes barn och vuxna. Vi kan också rekommendera att hålla ett öga på vilka tvål du använder när du badar för att inte uttömma huden. Titta här vilket val vi har av Hypoallergenisk kropp suger

Här på Zeroallergi.dk. Om vi ​​bara har de bästa produkterna för dessa speciella scenarier.
Vi har goda feta krämer för händer, ansikte och andra som kan utsättas för vind och väder, damm och mycket mer. De krämer vi presenterar för dig är alla allergiserifierade, vilket inte betyder någon kemi eller andra farliga ämnen där din kropp inte ska bära. De kan därför användas för barn och vuxna. Allergicertified är ett danskt företag / förening som håller ett öga på tillverkarna följer alla regler för detta.

Har du utvecklat eksem eller vet du inte varför dina hudsprickor är det självklart viktigt att du får den här kontrollen med doktorn - möjligen. Sudent och inte bara behandlar med handkräm, smörjkrämer ..

Hitta din Hypoallergena fettkrämer Här på noll allergi.dk.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter