Hur bli av med eksem och torr hud med Aspion Pharma – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Hur bli av med eksem och torr hud med Aspion Pharma

Om du har problem med irriterad hud är du långt ifrån den enda. Hudproblem Är varje dag för många, och det kan ha stor betydelse för livskvaliteten. Lyckligtvis finns det hopp för dig och din hud. Astion Pharma. Är ett varumärke som har ett uppdrag att bekämpa eksem, klåda och irritation.

Här kan du få klokare på det populära varumärke Astion Pharma, inklusive hur produkterna fungerar.

Astion Pharma stärker hudens naturliga sköld

Visste du att produkterna från AStion Pharma bildar en tunn sköld över din irriterade hud? Om inte, kan du med fördel läste här. Produkterna innehåller den aktiva substansen dermadexin, som har en särskild skyddande effekt. På detta sätt sparas huden mot biverkningar från utsidan. När du använder krämerna kommer hudens naturliga fukt att vara i balans. Dermadexin har dokumenterad effekt. Krämerna har testats under omfattande omständigheter med 400 patienter uppdelade i sju länder.

Eksem beror på att hudens naturliga barriär är uppdelad. När hudens naturliga barriär försämras, kommer huden samtidigt att vara mottaglig för bakterier, vilket kan orsaka rodnad och klåda. En läckande hudbarriär är också lika med torr hud, eftersom hudfuktighet försvinner. Om du kommer med eksem är det därför om att återuppbygga hudens naturliga barriär.

Fördelar med produkterna från AStion Pharma:

  • Skyddar huden från bakterier
  • Behandlar eksem och återuppbygga hudens barriär
  • Behållar hudens naturliga fukt så att huden inte torkar ut.

Det finns ett stort antal olika produktserier baserat på dermadexin. För behandling av eksem, till exempel, Astion Hud Cure, Assion Hand Cure och Astion Face Cure.

Astion Pharma kan användas av både barn och vuxna

Om du har barn kan du förmodligen känna igen att eksem åtminstone alls är trevligt. Exempel Har totalt 28% av exemieniska problem med att sova på natten På grund av deras eksem. Men som förälder kan du spara dina barn för kliande exemin med produkter från Aspion Pharma. Produkterna kan användas av vuxna och barn ner till 0 år. Men Aspion Pharma Skin Cure, ansiktsbehandling och handbotning kan endast användas av vuxna och barn över 2 år.

Om du har några tvivel om huruvida du eller ditt barn kan tolerera en kräm eller inte, kan du alltid prova grädden i ett litet område första gången. Om du inte upplever ett svar på huden inom 24 timmar, kan du enkelt använda produkten utan oro.

Oavsett om du är ett barn eller en vuxen, är det en bra idé att komplettera din behandling av eksem med andra vårdprodukter. Astion Pharma har ett stort urval av vårdprodukter som är ren bortskämd för huden. Exempelvis har krämerna en fettprocent upp till 70, vilket gör dem ett uppenbart val mot eksem och torr hud.

När en kräm har en hög fettprocent, är det förebyggande att eksem, eftersom det motverkar hudtorkningen. Därför kan du med fördel använda en vårdkräm morgon och kväll - speciellt när eksemet är i utbrott.

Vid nollallergi förhandlar vi uteslutande produkter där endast det bästa är tillräckligt bra. Därför kan du naturligtvis skämma bort dig själv och din hud med produkter från Astion Pharma. med oss.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter