Sandstone  – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Sandstone - Allergivänlig smink av högsta kvalitet

Sandstone är ett danskt familjeföretag som startade 2015. Grundare Jesper är far till tre flickor som började sin vision om att göra en kosmetikserie utan allergiframkallande ämnen. När hans döttrar började använda smink blev han mer och mer bekymrad över att de skulle utveckla allergier i sminket.

Därför var hans mål att utveckla en komplett sminkserie utan parfym och skadliga allergener. Dessutom var kvalitet, läcker design och rättvisa priser höga på listan, då Sandstone Måste utvecklas - och de har definitivt nått målet.

Sandstone har en komplett sminkserie Med läckra produkter för ansikte, ögon, läppar och bryn - allt i hög kvalitet och utan skadliga allergener. Sandstone är därför för alla personer som inte kommer att kompromissa med kvaliteten när man letar efter allergivänliga produkter - och inte kommer att bryta handväskan för att få båda värdena uppfyllda.

Produkterna från Sandstone produceras därför i högsta kvalitet med läckra krämiga konsistenser, djup färgpigmentering och lång hållbarhet. Du kan vara helt bekväm med ingredienserna i smink, och de känner sig lätta och luftiga på din hud.

Det har varit viktigt för dem att göra ett brett produktsortiment så att alla har möjlighet att få en total makeupserie som inte innehåller skadliga ämnen. Och det måste sägas, har lyckats med fler produkter för din hud, ögon, löpning och bryn.

Med zeroallergy.se Förhandlar vi lite av var och en från den breda samlingen från Sandstone. Vi har olika primrar i hela ansiktet och ögonen.

Vi har allt för din basmakeup; foundation, concealer, pressad mineral foundation Och mineralpulver.

För resten av ditt ansikte har vi olika bronzers och till och med en konturpalett. För dina ögon har vi mascara och olika ögonskuggor - några som du också kan använda som en rodnad på dina kinder.

Dessutom har vi naturligtvis pannor för dina ögonbrynen och läppglasyrer för lite färg på dina läppar. Alla produkter från SandstoneNär vi förhandlar vid nollallergi, allergicertifierad, så att du är säker på att de inte innehåller någon form av skadliga kemikalier.

Om du inte är övertygad ännu kan du få mer fett fakta om Sandstone här:

  • Sandstone är mot djurförsök och stöd anima, som är en dansk organisation mot djurförsök.
  • Alla deras produkter är tillverkade med hudvänliga konserveringsmedel och innehåller endast råvaror av högsta kvalitet.
  • Praktiskt taget alla deras produkter är vegan och innehåller därför inte ingredienser som kommer från djur - du kan läsa om de enskilda produkterna, som är vegan.
  • Ingen av deras produkter innehåller eteriska oljor.
  • Sandstone Vill bara hudvänliga produkter så att de arbetar nära med allergi certifierad för att säkerställa detta - allt Sandstone Noll allergiprodukter är allergicertifierade.
  • Alla deras produkter är parfymfria - deras läppprodukter innehåller naturligt vaniljextrakt.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter