Säg nej till allergier med allergivänlig ansiktsgrädde – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Säg nej till allergier med allergivänlig ansiktsgrädde

När vi använder krämer med skadliga kemiska ämnen, kommer vårt immunsystem att försöka utplåna dem från kroppen, och denna process kan resultera i allergiska reaktioner. Även om krämer aldrig kan vara 100% hypoallergena eftersom det är annorlunda vad våra kroppar svarar på, minskar risken för allergiska reaktioner genom att köpa krämer utan skadliga kemiska ämnen. Nedan har vi samlat ett antal av de bästa allergivänliga ansikten på marknaden, som alla är allergi orsakade så att du kan få insikt om hur en allergifritt grädde kan göra skillnad för dig.


Vad betyder det att en produkt är allergi orsakad?

Produkter som är allergi orsakade är både hud och hypoallergena, som inte innehåller parfymer eller hormonförstörare.


Ivy Aïa Face Cream med Provitamin B5

Denna kräm från Ivy Aïa, som är 100% Vegan, är en otroligt populär hypoallergena ansiktsgrädde, och detta beror på dess skyddande och fuktgivande egenskaper utan också det gynnsamma priset.


Ansiktsgrädde innehåller provitamin B5, som omvandlas till B5-vitamin i huden, vilket lugnar och lindrar huden och lägger till mycket intensiv fukt. Denna kräm kan användas av någon med normal eller kombinerad hud, och det ska bara appliceras på ansiktsmorgon och kväll. Krämens konsekvent är silkeslen mjuk och blir snabbt inspelad i huden så att du undviker den obehagliga klibbiga känslan i ansiktet, vilket vissa krämer ofta lämnar en med. När denna kräm har så många fördelar, kan det vara svårt att tro att det bara är 59 kronor - men det gör det och du kan hitta det rakt här


Ecooking Day Cream

Denna vackra dagkräm från ekoking är perfekt för dig som vill ha en kräm med anti-åldersegenskaper.

Denna dagkräm är vegan och förhindrar genom ingredienshyadisinen, som släpper ut huden, åldrandet och fina linjer och ger den samtidigt intensivt fukt och vård. Krämen innehåller dessutom tratten, som också bidrar till att ge ungdomlig fullhet. Krämen är super läckra i sig, men som en bonus kommer den i den finaste glasburken som du kan återanvända för lagring när du har använt Al Cremen - super väl genomtänkt! Du hittar den här.


Hud tros skönhet ansikte grädde dag och natt

Denna närande och närande dag och nattkräm från hudtygn är avsedd för alla hudtyper och lämnar din hud lysande.

Krämen innehåller hyaluronsyra som kommer in i huden och återställer den naturliga fuktbalansen, medan huden släpps. Dessutom innehåller krämen också vitamin E, skyddar mot solens skadliga strålar, såväl som sheamor, vilket ökar cellförnyelsen i huden. Denna kräm lämnar din hud fräsch, mjuk och smutsig - ja, faktiskt lysande - ger dig ett hälsosamt och gott utseende. Denna dag och nattkräm står för ett super bra pris och betonar att denna grädde verkligen är för Allt. Cremen från hudtro som du kan hitta här.


Derma Eco Woman 24h Facial Cream för normal hud

Denna crème från Derma, som har en smart pump som gör det otroligt lätt att avge grädden, bevarar din huds elasticitet och därmed din ungdomliga yttre.

Ansiktsgrädden som är utformad för normal hud är inkopplad med allt som dina hud behöver, som Aloe Vera, E-vitamin och oljor, vilket garanterar och skyddar huden dygnet runt. Derma Eco Woman 24h Face Cream har rekommenderats av konsumentrådet Tänk kemi samt Astma Allergy Nordic och, förutom att vara allergy certifierad, både certifierad av Ecocert och Swan-märket. Som om det inte borde vara tillräckligt, är produktens förpackning 100% återvinningsbar, så du med ännu bättre samvete kan kasta grädden i korgen. Du hittar cremen här


Nile mark torr hud

Denna ansiktsgrädde från Nile Land är otroligt fuktgivande och speciellt lämplig för dig som har torr hud.

Är du trött på torr och tätt hud i ansiktet, du borde definitivt försöka med den här grädden som är extra närande och fuktgivande. Krämen som ska tillämpas på morgon och kväll kommer verkligen din hud för räddningen, eftersom den är fylld med goda B-vitaminer, antioxidanter och hyaluronsyra, vilket garanterar din hud. Dessutom innehåller det också gott om oljor och shea och mangan smör som lämnar din hud mjuk och läckra. Är du klar att göra något bra för din hud så hittar du ansiktsgrädde här.


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter