Släpp av med promenadår på inre delar med aktiv av Charlotte – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Släpp av med promenadår på inre delar med aktiv av Charlotte

Gnugga dina lår mot varandra? Inget problem med Ta hand om spray från Active av Charlotte!

Sprayen från Active av Charlotte är allergi orsakadSå du borde inte vara nervös för att få allergiska reaktioner när de används. Därför innehåller produkten inte parfym, så du luktar inte som en parfymavdelning om du använder produkten flera platser på kroppen.

Många kvinnor har specifikt i sommarproblem med rodnad eller sår mellan låren, eftersom de inre delarna gnuggar mot varandra.
Var försiktig med Active av Charlotte är miraklet mot detta om du inte har hittat ett sätt att undvika detta än. Det enda du behöver göra är att spruta den i de inre fallen, smita det lite och låt det torka. Produkten ligger som en tunn hud på de inre delarna så att hunden inte blir irriterad av friktionen som vet att låren gnuggar mot varandra. Du kan därför springa runt med klänning, kjol, korta shorts eller annat, utan att behöva ta cykelbyxor eller liknande personligen.

Take Care-sprayen kan också användas för träning.
Vid träning är det också ofta friktion mellan olika delar av kroppen, som utlöser rodnad eller i värsta fall. Använd sprayen i de utsatta områdena, mellan låren, på bröstvårtor, vid bh eller under armarna. Detta lägger igen en tunn hud på huden, som lindrar rodnad med friktion.

Ta hand om spray från Active av Charlotte Är därför en riktigt bra produkt om du tränar eller bara vill bli av med cykels shorts på sommaren. Det finns inga faror för allergiska reaktioner med den här produkten, så det är bara att spruta produkten på de valda områdena så att du undviker rodnad.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter