Frisk hud i en corona tid - 7 goda råd! – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Frisk hud i en corona tid - 7 goda råd!

Coronavirus har i denna utsträckning ändrat våra vanor. Vi kör hela tiden händer, och ofta med produkter vet vi inte innehållet i. Vi tvätta händerna överallt vi kommer återigen ofta med tvål skulle vi inte ens använda hemma.

Här är 7 goda råd från noll allergi läkare Kaspar Nielsen att hålla huden frisk i en tid av täta diskbänken och hand pRIT.

  1. Var noga med att använda en hjälte AllergiRi tvål med hög halt av fuktgivande ämnen. Ta med en liten flaska handtvål och handkräm. Precis som du kan göra det med handen pRIT.

  2. Använd ljummet vatten för att tvätta bassängen. Mycket varmt vatten torkar ut huden och tar bort den naturliga skyddande oljor, och mycket varmt vatten är inte mer effektiva. Var försiktig när du tvättar för att inte skada huden.

  3. Torka händerna noggrant men försiktigt. Du kan överväga klappa och ventilera dem torka när det är möjligt. Kom ihåg att våta händer är magnet för smuts och bakterier. Pappersservetter är bra, men detsamma handdukar så länge du kommer ihåg att ändra dem så att de är rena och torra.

  4. Använd en bra allergifri fuktkräm Efter varje handfat. Gör det till en vana. Använd grädde istället för lotion. Lotion innehåller mycket vatten och detta kan faktiskt leda till ytterligare utvinning av vatten från huden. En bra fuktkräm innebär att huden snabbare återställer sin skyddande barriärfunktion.

  5. Använd handskar om det är kallt. Handskar skyddar huden från att torka ut från väder och vind, och de faktiskt också hålla på fukt och förlänga effekten av din hand grädde.

  6. Varierar din handhygien. Växla mellan användningen av vatten och tvål och hand pRIT. Det kan vara en riktigt bra lösning, men se till att du också välja handen pRIT utan allergener.

  7. Kom också ihåg resten av huden. Det finns en hel del fokus på händerna nu, men resten av kroppen behöver också en hälsosam hudbarriär. Så var bra på dig själv och använda bra allergi produkter.

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter