Herrlar är ett av de mest hållbara varumärkena i Danmark – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Herrlar är ett av de mest hållbara varumärkena i Danmark

Herrelam skönhetsprodukter

Produkterna från Urlam.Som du hittar här på sidan, alla från deras inte parfymerie. Ingen parfymserie är en parfymfri produktlinje bestående av produkter som innehåller fuktgivande aloe vera och glycerol. Produkterna från denna serie är allergy certifierade och organiskt certifierade, och de är idealiska för personer som vill undvika parfymer i sina skönhetsprodukter eller som har parfymallergier. Du kan klicka på dessa produkter hem med extra gott samvete, eftersom förpackningen av produkterna är tillverkad med mycket hänsyn till miljön.

I serien hittar du, som något speciellt, produkter som är utformade för barn som Urteber ingen parfym baby - all-over tvätt, ingen parfym baby - zink grädde och ingen parfym baby - bodylotion. Det är alla produkter som är mjuka för ditt barns känsliga hud, och då oroar du dig inte för parfym eller skadliga ämnen.

Urtekram är ett av de mest hållbara varumärkena i Danmark, och deras skönhetsprodukter som hör hemma under deras varumärke Urbard Beauty är naturliga och märkta i enlighet med Vegan Association och Organic Certified av Ecocert. Herrlar har flera olika serier av skönhetsprodukter, och några av dessa är också allergy certifierade och har rättvis märken. Herrels skönhetsprodukter består av både produkter för hår och produkter för hud, och de innehåller naturliga ingredienser som aloe vera, sheamor och jojobaolja.

Bland de vanliga produkterna i No Perfums-serien hittar du både olika hårvårdsprodukter som schampo och balsam samt kroppsvårdsprodukter som Body lotion, deodoranter och handkrämer. Så du hittar några av de mest grundläggande produkterna som borde vara en del av alla hud- och hårvårdsrutin. Således kan du enkelt ersätta många av de parfymhaltiga skönhetsprodukter som du använder nästan varje dag, med produkter från växtbaserade ramar som inte innehåller parfym eller skadliga ämnen. Det är både bra för dig och ditt barn.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter