Aktiva ingredienser i Ivy Aïa Ansiktsmasker – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Aktiva ingredienser i Ivy Aïa Ansiktsmasker

Niacinamid är vitamin B3. Kräm med niacinamid fungerar med hudens naturliga fukt. Niacinamid reducerar stora porer, jämnar ut hudtonen, stramar huden, mjukar fina linjer och rynkor, stärker hudens yta och slagsmål tråkig, ledsen och grå hud.
Allergivänlig grädde Med niacinamid, väl mot finnar, talgknoppar, hudormar och oren hud.
Antioxidanter är ämnen som ser till att fria radikaler inte finns i överdrivna mängder i kroppen. Antioxidanter kan inkludera: Hjälp till att lysa upp huden, inklusive ärr och pigmentförändringar. Dessutom kan det lugna irritationer, minska inflammation, öka kollagen och radera/minska fina linjer.

C -vitamin Cace Mask
C -vitamin är en av de mest populära vitaminerna inom hudvård. Det är först och främst en kraftfull antioxidant som stärker huden och kompenserar fina linjer och pigmentförändringar. Vitaminet stimulerar bildningen av kollagen och ökar cellförnyelsen.
Havsutnörsolja kommer från havsbuckthorn, som är en blekgul eller orange -röd stenfrukt. Oljans sammansättning gör att den regenererar, läkar och förhindrar fuktförlust.
Havsutnörsolja är rik på antioxidanter, och på grund av det höga innehållet av vitamin A, C och E är havsbuckthornolja en superstjärna för att bekämpa åldrande tecken som rynkor och förlust av elasticitet genom att främja produktionen av kollagen medan du jämnar huden.
Känslig hud ansiktsmask
Aloe Vera hjälper till att hålla vår hud frisk. Aloe Vera används ofta i samband med irriterad och känslig hud och är också ganska effektiv mot fet hud. På samma sätt kan Aloe Vera dra nytta av torr och röd hud, just för att Aloe Vera har kylegenskaper och är antiinflammatoriska.
Allantoin är fördelaktigt för alla hudtyper, från fet och oren hud, torr och känslig hud.
Allantoin hjälper till att ta bort döda hudceller. Det är ett keratolytiskt medel, vilket innebär att det kan mjukas upp och separera det hårda skiktet i huden medan du inte klamrar sig fast porerna.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter