Vårt 3 bästa vinterköp för din hud – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Vårt 3 bästa vinterköp för din hud

Här får du våra 3 bästa råd om hur du tar hand om din hud under vinterperioden.

1. Tänk på hur du behandlar din hud i det dagliga. Tvätta inte huden med avfettande tvål och tvätta inte för varmt vatten ofta. Akta dig också med de långa badbadarna. Tänk på kallt eller ljummet vatten för handfat, milda tvål och använd ibland hand-prit istället för tvåltvätt - det är mildare och mer mild för huden.

2. Var noga med att bevara din huds naturliga fukt. Din hud behöver fukt för att bilda ett starkt hinder för yttre påverkan. Därför måste huden levereras med ett lager av fetter och vattenbindande molekyler, så att den naturliga fukten bevaras. Använd därför ett bra Allergi-nät. Du förhindrar sålunda eksem och torkning, ofta kan du till och med behandla lätt eksem på detta sätt.

3. Undvik allergiframkallande kemikalier. Det är viktigt att du vet vad du smörjer på kropp och händer och i ditt ansikte. Naturligt, vegan eller organiskt innehåll betyder inte att produkterna inte kan orsaka allergier. Faktum är att de allra flesta allergener är ganska naturliga saker som blommor, växter och andra naturliga extrakt. Var kritisk och se till att dina vårdprodukter följer den tuffaste allergyscertifieringen.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter