Om oss – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Om oss

Många människor lider av hudallergi och antalet personer i Danmark, som utvecklar hudallergi (och kontaktallergi) ökar. Hudgeteri är en kronisk sjukdom som kan bidra till dålig livskvalitet, och även om flera allergener kan vara medfödda, förekommer många fall av hudallergi vid exponering av allergiframkallande ämnen som inkluderar: Finns i parfymer, krämer, tvål, schampo och oljor.

Zero Allergy.dk är en dansk webbshop som vill göra det enklare och lättare att leva ett allergiskt vänligt liv. Vårt mål är att öka både tillgänglighet och uppmärksamhet åt allergi och hudvänliga produkter.

Inte bara i Danmark, men över hela världen!

Zero Allergy.dk är din säkerhet för en komplett samling av hudvänliga och hypoallergena produkter.Alla våra produkterär certifierade och testade för allergiframkallande ämnen och har en certifiering av allergy-certifierad. Vissa hudvänliga produkter är också märkta med Eccert, Svanenmärke och Astma och Allergy Mark.

Oavsett certifiering är produkterna till noll allergi. Dk är fria från parfym och skadlig kemi, vilket garanterar dig och din kropp mot allergemaths ämnen.

På vår webbshop hittar du hud och hypoallergena produkter från Miild Makeup, OrganicUp, Derma, Hedrin, Zenz och av Fallenen.

 

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter