Vad är propanediol? - Zero allergic.dk. – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Propanediol

Vad är propanediol?

Propanediol (PDO) är en vanlig ingrediens i kosmetiska produkter och personliga vårdprodukter. Det kan vara lotioner, serum, rengöringsmedel och andra hudbehandlingar. Propanedioler en kemikalie som liknar propylenglykol, men det borde vara ett säkert alternativ efter forskning.

Propanediol (PDO) är godkänd för användning i kosmetika, i USA, Kanada och Europa.
Betyder det att det definitivt använder i sin kosmetika eller att åstadkomma sin hud? Vi berättar lite mer på produkten, och vi försöker granska några av fördelarna och nackdelarna här.

Var är propanediol från?

Propanediol (PDO) är en kemisk substans. Det härstammar antingen från majs eller petroleum. Det upptar ofta färgklar eller mycket lätt gulaktig. Propanediol (PDO) är nästan luktfri. Du kan hitta propanediol (PDO) på ingredienslistan i nästan alla kategorier i kosmetika och hudvårdsprodukter.

Vad är propanediol?

Vad blir propanediol (PDO) som används för i kosmetika?

Tillverkarna av kosmetika använder propanediol (PDO) eftersom det är effektivt och billigt som fuktgivande element i produkterna. Propanediol (PDO) hjälper din hud att absorbera andra ingredienser i en given produkt.
Propanediol (PDO) finns ofta i fuktkräm, serum och ansiktsmasker. Men du kan också hitta produkten i hårfärg, eyeliner, stiftelse, etc.
Propanediol (PDO) kan ofta också hittas under andra namn, det kan vara:

1,3-propandiol
trimetylenglykol.
metylpropaneös
Propan-1,3-diol
1,3-dihydroxipropan
2-deoxyglycerol

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter