Recension: Hud Produkter från Ivy AIA – Nulallergi.dk
Gå vidare till innehåll

Personlig service

Fri frakt från 900 SEK

Kundtjänst

Recension: Hud Produkter från Ivy AIA

Granskning av Skin Produkter från Ivy AIA

Ivy AIA är en hudvårdsmärke som skapas med fokus på kvalitet och göra hudvård för en enkel och tydlig del av vardagen.

Alla produkter från Ivy AIA är vegan och varken tillsätts parfymer, färgämnen, parabener eller allergiframkallande ämnen.

Med andra ord, produkterna är rena för huden. Samtidigt, på Ivy AIA, rekommendationen att kvaliteten inte behöver kosta en förmögenhet, och därmed deras produkter är till priser som alla kan delta.

Vi har testat tre av Ivy Aias produkter för att se om de har lyckats skapa kvalitetsprodukter som är värda i sin hudvårdsrutin. Testet inkluderar deras Eyelash Growth Serum, Cleansing Oil med Macadamia Oil & E-vitamin också Ansiktskräm MED PROVITAMIN B5.


Ivy AIA ögonfranstillväxt Serum

Flera har fått sina ögon upp den smarta rocker serum, som på grund av dess aktiva substanser kan ge rocker både längd och fyllighet. Ivy AIA har gjort sin egen lutning serum och efter att ha provat det kan vi bara säga: Wauw! Strax efter fyra veckor kan vi se tydliga resultat! Fransarna har fått mer längd, och det är särskilt tydligt om man tar mascara på.

Den rocker serum måste användas en gång om dagen och är lätt att applicera, eftersom det bara behöver tillämpas i en tunn linje längs övre tippkanten. Huden måste rengöras och torra innan serumet är applicerade och kan därför med fördel användas på kvällen efter makeup har avlägsnats och huden har rengjorts.

Den rocker serum kan ge en enklare pirrande känsla i den fina huden runt ögonen, men lyckligtvis är det helt normalt och en naturlig del av processen. Vi hade inte ens en hel del av detta, som just måste betraktas som ett plus.

Lutnings serum från Ivy AIA skiljer sig från många av de andra serum på marknaden genom att vara vegan, fri parfym och dermatologiskt testad. Serumet definitivt poäng många punkter på priset. Många av de mest populära Tilt serum har priser som ligger runt 400-500 kronor, medan Ivy Aias tilt serum kan erhållas för bara 85 kronor (!).


Vi kan alltså rekommenderar Ivy Aias ögonfranstillväxt SerumOm du vill ha ett billigare rocker serum, som samtidigt ger tydliga resultat. Vi är vilda med detta tipp rum, och det har redan blivit en regelbunden del av vårt dagliga skönhetsvård.


Ivy AIA Cleansing Oil med Macadamia Oil & E-vitamin

De flesta har försökt att komma hem med en makeup remover, nästan göra något, men att ta bort smink, och efter användning du är tillbaka med en röd och irriterad hud. Scenariot släpps för med IVY Aias Cleansing Oil. Rengörings olja är oerhört mild mot huden, vilket gör att huden inte blir irriterad under användning. På samma gång, är oljan rik på utsökta ingredienser såsom mandelolja, makadamianötolja, sheasmör och E-vitamin, lämnar huden mjuk och läcker.

Det är lätt att rengöra sin yta med oljan, som du bara måste tillämpa den i cirkelrörelser och sedan skylla det med vatten.

Vi kan alltså på ett säkert sätt skriva att det är framgångsrikt Ivy AIA för att skapa en produkt som gör det lätt att rengöra och ta hand om huden, och då är vi ganska vild med var läcker och böjda hud känns när du har använt oljan.


Ivy Aïa Face Cream med Provitamin B5

Denna ansiktskräm från Ivy AIA, som är båda avsedda för personer med normal och kombinerad hud, återfuktar och lugnar huden samtidigt som regenererande egenskaper. Krämen innehåller provitamin B5Eftersom efter inspelning i huden omvandlas till B5-vitamin, och det här är det som lindrar, lugnar och ger fukt till huden. Krämen känns verkligen läcker på huden och torkar snabbt, så att du inte känner dig helt klibbig i ansiktet efter användning, vilket är ett stort plus, eftersom det är något vi har upplevt med fler ansikts krämer. Det betyder också att du efter applicering av grädden inte borde vänta i hundra år innan du kan lägga sin smink utan att det är kakor med grädden. Krämen kan appliceras både morgon och kväll i samband med en vanlig smittrutin.


Det finns därför ingen Hokus Pokus över ansiktsgrädden från Ivy Aïa - det fortsätter att ta bort och rätt vad det lovar, eftersom du känner att huden är krökt, och då måste det tränga in så lätt i huden.


Vill du läsa mer om Ivy Aïas-produkter eller beställa produkterna hemma, du kan bland annat hitta dem på noll allergi webbplats rakt här.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Leverans 1-2 dagar

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Frakt 75 SEK

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis frakt över 299 kr

på dine allergivenlige produkter